Diamantna dermoabrazija 4v1 Fox F-332 | MultiEquipment |

950,00 € 778,69 €
Na zalogi

Kozmetična naprava Fox-F332 združuje štiri funkcije v eni napravi: -dimantna dermoabrazija (diamantni piling), -ultrazvočna terapija za obraz in telo, -toplo hladna terapija, -ultrazvočni čistilec kože.

Dimenzije: 33,5  cm x 22,5 cm x 9,5 cm

 

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 25.30 EUR Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov

Z nakupom kozmetične naprave 4v1 Fox F-332, dobite štiri funkcije združene v eni napravi in prihranite tako denar kot prostor, saj ne boste potrebovali štirih različnih naprav za izvajanje tretmajev. Cena pa je ugodnejša, kot če bi kupili štiri posamezne naprave. Kozmetična naprava ima novejši dizajn kot tudi najnovejšo tehnologijo izdelave, kar zagotavlja enkratno izkušnjo tako za vas, kot za vaše stranke. V kolikor naprave trenutno ni na zalogi, je dobavljiva v nekaj dneh.

 

Video

 

 

Naprava združuje štiri funkcije:
-diamantna dermoabrazija (diamantni piling),
-tretma z ultrazvokom za obraz in telo,
-toplo hladna terapija,
-ultrazvočni čistilec kože.

 

Diamantna dermoabrazija je tehnologija, kjer luščimo vrhnjo plast kože in tako dosežemo hitrejšo in lepšo obnovo kože ter odstranitev nekaterih pigmentov ter drobnih gubic ter izboljševanje izgleda kožnih napak.
Diamantno dermoabrazijo ali diamantni piling izvajamo tako, da s posebnimi diamantnimi konicami, ki so različnih frakcij in s pomočjo vakuma, drgnemo po predelu, kjer želimo izvesti piling.

 

Tretma z ultrazvokom je nepogrešljiv v kozmetičnem salonu, saj z njim odpravljamo manjše gube, izboljšujemo videz ''utrujene kože'' ter izboljšamo prekrvavitev v koži in podkožju. Ultrazvočni inštrument ima dve vrsti delovanja, neprekinjeno delovanje in impulzno delovanje. Pri neprekinjenem valovanju je valovanje stalno, intenzivnost se ne spreminja, pri impulznem valovanju pa se impulzi oddajajo zelo kratek čas. Ultrazvočna funkcija je primerna za uporabo pri vsakem stanju s kožo, zato je uveljavljena med kozmetičnimi strokovnjaki. Ultrazvok stimulira kožo, pospešuje metabolizem, stimulira krvni in limfni obtok in hkrati aktivira celice globoko v podkožju.

Učinki ultrazvočne terapije:

1. Podpira sposobnost obnavljanja kože in tako zmanjšuje obseg poškodovane kože.
2. Zaradi masažnega učinka prispeva k temu, da koža lažje absorbira hranila.
3. Pospešuje krvni obtok na delu telesa kjer izvajamo tretma in izboljšuje metabolizem.
4. Raztaplja podkožno maščobo, pospešuje absorbcijo, razkraja nabrano odvečno vodo in nakopičeno odvečno maščobo, izboljšuje stanje povešene kože pod očmi in črnih kolobarjev okrog oči.
5. Zdravi aknasto kožo.

 

 

Toplo hladna terapija - sprosti mišice in kožo s prijetno masažo. S hladnim delom sonde se zožijo pore in kapilare, koža se pomiri. S toplim delom sonde pa kožo pripravimo za globinsko čiščenje ali vnašanje aktivno delujočih izdelkov v globje plasti kože.

 

Ultrazvočni čistilec kože je naprava za globinsko čiščenje kože, katera poleg čiščenja še zgladi kožne gube, odpravlja videz ''utrujene kože'',izboljša prekrvavitev v koži, osveži kožo in odstranjuje odmrlo kožno tkivo s površine kože. Poleg tega odstranjuje ogrce in očisti kožne pore.

Ultrazvočni čistilnik za kožo je izredno priljubljen večnamenski instrument med kozmetičarji. Dolgoletna praksa je dokaz njegove učinkovitosti pri negi obraza. Penetracijski učinek ultrazvoka omogoča tako masiranje kot čiščenje kože. Ob pomoči izdelkov za nego kože deluje tudi na celice globoko v podkožju.

Učinkovito lahko odstranjuje pege, gubice, mozolje, poroženelo plast kože in umazanijo v porah, tako da je koža spet videti bela, čista in elastična. Učinek čiščenja kože in odstranjevanje ogrcev je zares impresiven.

 

V kolikor izdelka ne želite plačati v enkratnem znesku, vam omogočamo plačilo na obroke.

 

Poleg predstavljenega izdelka imamo v ponudbi še več kozmetičnih naprav za izvajanje različnih tretmajev v kozmetičnem salonu  in IPL in IPL+RF (eLite) laser naprave za trajno odstranjevanje dlačic. Ne spreglejte tudi profesionalnih instrumentov za pedikuro in manikuro. Instrumenti so na zalogi po zelo ugodnih cenah.

V naši ponudbi boste našli tudi voziček za odlaganje delovnih pripomočkov.

 

Poleg nakupa na nekaj obrokov vsem vam omogočimo tudi zelo ugoden poslovni najem aparatov in inventarja - na do 5 let. Praviloma brez kakršnekoli dokumentacije in v eni uri. Poslovni najem je tudi iz davčnega vidika ugodna rešitev, saj nakup ne obremeni vaših bilanc, znesek najema pa vam predstavlja čisti strošek. 
Ugodna in hitra možnost nakupa nove opreme in naprav. Privoščite si več!

 

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Email: prodaja@art-kozmetika.com
Tel.: 059 047 151
Mobi: 051 883 444
Delovni čas: 08:00h - 16:00h
To Top