Digitalni vapozon z aromaterapijo in ozonom Fox F-300DT

269,00 € 220,49 €
Na zalogi

Digitalni vapozon z aromaterapijo in ozonom Fox F-300DT je izdelek, ki se uporablja v kozmetiki kot pripomoček za nego obraza. Vapozon F-300DT nima vključenega talnega podstavka, v kolikor ga potrebujete je na voljo tudi skupaj v kompletu - vapozon na talnem stojalu Fox F-300H (kliknite za ogled).

Višina vapozona ob 45° postavitve: 140cm,
Rotacija vapozona: 140°.
Vrtljivost glave: 3D (dimenzije).
Čas segrevanja: cca. 6min.
Prostornina posode za vapozon: 1,3l.
Posamičen vklop ozona.
Možnost dodajanje eteričnih olj.
Moč: 800W. 

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 13.15 EUR Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
ali
x
20,00 €

Digitalni vapozon z aromaterapijo in ozonom Fox F-300DT je izdelek, ki se uporablja v kozmetiki kot pripomoček za nego obraza. Topla para navlaži in segreje kožo, s tem se razširijo pore, omehčajo komedoni in druge nečistoče kože. Para in ozon pospešita mikrocirkulacijo krvi, izboljša se metabolizem lokalnih celic. Vse skupaj omogoča lažje globinsko čiščenje kože.

S pomočjo vapozona dosežete:

-Pripravo kože na postopek globinskega čiščenja,
-Mehčanje  in gretje kože,
-Povečanje cirkulacije krvi,
-Lokalno pospešitev metabolnih procesov.

 

Učinki ozona na kožo:

-Učinkovit v boju proti mozoljem,
-Pospeši obnovo celic,
-Bolj sveža, čvrsta in mladostnejša  koža.

S pomočjo uporabe aromaterapije pa omogočite strankam popolno sprostitev  in prijeten vonj.Poleg predstavljenenega vapozona imamo v ponudbi tudi kozmetične naprave za izvajanje različnih tretmajev v kozmetičnem salonu  in IPL in IPL+RF (eLite) laser naprave za trajno odstranjevanje dlačic. Ne spreglejte tudi profesionalnih instrumentov za pedikuro in manikuro. Instrumenti so na zalogi po zelo ugodnih cenah.

V naši ponudbi boste našli tudi delovni stol za kozmetičarko in voziček za odlaganje delovnih pripomočkov.Poleg nakupa na nekaj obrokov vsem vam omogočimo tudi zelo ugoden poslovni najem aparatov in inventarja - na do 5 let. Praviloma brez kakršnekoli dokumentacije in v eni uri. Poslovni najem je tudi iz davčnega vidika ugodna rešitev, saj nakup ne obremeni vaših bilanc, znesek najema pa vam predstavlja čisti strošek. 
Ugodna in hitra možnost nakupa nove opreme in naprav. Privoščite si več!

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Email: prodaja@art-kozmetika.com
Tel.: 059 047 151
Mobi: 051 883 444
Delovni čas: 08:00h - 16:00h
To Top