Direktorski pisarniški stol Cesar

595,00 € 487,70 €
Preveri dobavljivost
Vrhunski pisarniški / direktorski stolnajvišje kakovosti za brezbolečinsko sedenje za pisarniško ali računalniško mizo.
ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 15.33 EUR Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov

Direktorski pisarniški stol Cesar je udoben, ergonomski, lepo dizajniran in predvsem zdrav pisarniški stol najvišjega ranga.

Zagotavlja udobno sedenje za vse, ki večino dneva presedijo za pisalno mizo oziroma računalnikom. Z lastnim preizkušanjem smo ugotovili, da gre dejansko za vrhunske stole, ki imajo patentiran sistem izdelave za brezbolečinsko sedenje.

S tem vrhunskim pisarniškim / direktorskim stolom boste pozabili, da vas je kdajkoli bolel križ, medtem ko ste sedeli za pisarniško ali računalniško mizo.

 

OPIS STOLA:
Stol je izdelan in kvalitetnega umetnega usnja, ki je odporno na razne vplive, ki so jih tovrstni stoli deležni. Mehanizem je močan, omogoča preklop, ki se s posebnim gumbom regulira. Regulira se tudi trdota možnosti preklopa, lahko pa se seveda ta možnot zaklene.
Sedalni del je narejen iz dveh delov, ki sta vzmetena s posebnim mehanizmom. Na ta način je patentirano doseženo, da mišice ne stiskajo živčejva ob hrbtenici v ledvenem predelu, v predelu križa, zaradi česar praviloma prihaja do bolečin pri tistih, ki dolgo časa preživite na pisarniškem stolu.

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Email: prodaja@art-kozmetika.com
Tel.: 059 047 151
Mobi: 051 883 444
Delovni čas: 08:00h - 16:00h
To Top