Električni pedikerski stol MIHA | 4 motorji |

Prijavite se na brezplačni webinar Vacuslim 48
in na modelu boste v živo videli kako preprosta je izvedba tretmaja in kako dobri so rezultati >>
Vidimo se v torek, 14.2.2023, ob 9.00 uri.

Električni pedikerski stol MIHA | 4 motorji |

Brez DDV: 1.696,72 € Z DDV: 2.070,00 €

Vrhunski pedikerski stol Miha v beli barvi, z daljincem in nastavljivo višino, naslonom za hrbet, naslonom za noge, naklonom sedalnega dela in s prilagodljivim naslonom za glavo.

Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 49.13 € Vaš mesečni obrok
+ 150 € polog
Izračun obrokov
- +
  • Zaloga Ni na zalogi
Opis

 

Električni pedikerski stol Miha nudi vašim strankam med pedikuro maksimalno udobje, vam pa izjemno višino, pri kateri boste lahko z lahkoto opravljali pedikuro.

S pomočjo 4 motorjev in stranskega daljinca lahko prilagajate višino pedikerskega stola, naslon za hrbet (možen je popolnoma ležeč položaj), naslon za noge in naklon sedalnega dela.
Ročno pa lahko prilagodite dolžino in položaj naslona za glavo.

Možnost dodatne opreme: 

  • - gretje
  • - spominska pena
  • - spominska mesta
  • - nožni daljinec
  • - LED osvetlitev
  • - zračna blazina 


Dodatna oprema

  •  

1. Gretje 

Integrirana grelna naprava v pedikerskem stolu Miha je izjemno priročna opcija saj lahko vsaki stranki ponudite dodatno gretje med sedenjem. Med mirovanjem se telo ohladi in kot vemo je večino tretmajev dolgotrajnih in tako lahko stranke začne zebsti. Grelniki grejejo hrbtni naslon, sedalni del in tudi naslon za noge ter tako bo stranka res prijetno presenečena. Gretje se lahko vključi in nastavlja intenziteto s priloženim ročnim daljincem.

 

gretje

 


2. Spominska pena


Vgrajeno oblazinjene iz spominske pene bo poskrbelo da se stol prilagodi telesu stranke in ji nudi udobje in podporo ravno tam kjer je potrebno. Mehkoba sedenja na stolu je zagotovljena. Oblazinjenje je oblečeno v zelo prijetno umetno medicinsko usnje.

 

3. Spominska mesta

Na ročnem daljincu imate 5 tipk, na katere lahko shranite različne položaje stola. Naslednje nastavljanje bo tako še hitrejše in natančnejše.

 

4. Nožni daljinec

Prilagajanje stola ni bilo nikoli bolj enostavno in prikladno. Z nožnim daljincem boste lahko nastavljali stol iz obeh strani ter tako ne potrebujete iskati ročnega daljinca in tudi ne potrebujete sprehajanja okoli stola in prekinjanje tretmaja.

 

nožne tipke


4. LED osvetlitev

Želite stranki pričarati res mirno in prijetno vzdušje? To sedaj lahko storite z LED osvetlitvijo na podstavku, ki ima več nastavitev glede svetlobe saj lahko izberete različno barvo in tudi počasno utripanje luči. Luči se lahko nastavlja preko ročnega daljinca.

 

5. Ledvena podpora

Podpora za dolgotrajno sedenje je nujna zato je opcija ledvene podpore bistvenega pomena za tretmaje, ki trajajo dlje časa. Hrbtišča in križi strank bodo zelo hvaležni.

ledvena podpora

 


 

Dimenzije električnega pedikerskega stola Miha:
179cm (dolžina) x 84.5cm (širina)x 61-91cm (višina)


Velikost paketa za transport:
129cm (dolžina) x (74 širina) x 77cm (višina)

 


 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

 

Art-kozmetika kontakt

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: [email protected]

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

 

 

Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...