Eterično olje Limonska trava | Aroma Herbal

Razstavno-prodajni salon ART-PE bo zaradi inventure zaprt v četrtek, 8.12.2022, od 13.00 do 16.00 h, v petek, 9.12.2022, od 8.00 do 16.00 h.
Naročila lahko nemoteno oddate preko spletne trgovine www.art-kozmetika.com.

Eterično olje Limonska trava | Aroma Herbal

Eterično olje Limonska trava | Aroma Herbal


Eterično olje Limonska trava je zelo uporabno kot čisto naravni odganjalec žuželk ter obenem deluje stimulativno na telo.

- +
  • Zaloga Dobava 1-3 dni
Opis

Eterično olje Limonska trava | Aroma Herbal

Eterično olje Limonska trava je zelo uporabno kot čisto naravni odganjalec žuželk ter obenem deluje stimulativno na telo. Ekstrakt limonske trave za eterično olje Limonska trava se pridobiva iz dveh različnih obdelanih vrst sveže trave iz Indije, Kitajske, Šri Lanke, Brazilije ali Amerike. Eterično olje Limonske trave je odlično za čiščenje mozoljaste kože in uravnavanje izločanja sebuma. Limonsko travo hvalijo tudi športniki, ker pomaga pri utrujenih predelih telesa in na splošno hladi, osvežuje ter stimulira.

Ekstrakt limonske trave je odličen tudi kot deodorant in obenem uničuje mikroorganizme na površini kože. Eterično olje Limonske trave je zelo priročno pri boljši koncentraciji in razmišljanju ter ga zato zelo radi uporabljajo v izparilnikih pri učnem procesu.

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: [email protected]

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

 

Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...