Frizerski umivalnik Lemon

1.274,90 € 1.045,00 €
Na zalogi
Elegantna oblika Moderna zasnova
ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 33.95 EUR Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Frizerski umivalnik je poseben del opreme v frizerskem salonu, namenjen umivanju las strank. Gre za poseben globok umivalnik, običajno izdelan iz keramike ali drugega trpežnega materiala, ki omogoča udobno in higiensko umivanje las.

Frizerski umivalnik ima naslednje značilnosti:

Globok bazen: Umivalnik ima globok bazen, oblikovan tako, da omogoča strankam, da se udobno uležejo in sprostijo med postopkom umivanja las. Bazen je običajno širok in dovolj prostoren, da lahko sprejme večje količine vode in zagotovi, da lasje ne polivajo okrog sebe. Nastavljiv naklon: Umivalnik je pogosto opremljen z mehanizmom za nastavljanje naklona, ki omogoča prilagajanje položaja glave stranke. To omogoča, da voda enostavno odteče iz lasišča in preprečuje, da bi voda pritekla v obraz stranke.

Vgrajena pipa in tuš: Umivalnik ima vgrajeno pipo in tuš, ki omogočata enostavno umivanje las. Pipa je običajno opremljena z mešalno enoto za regulacijo temperature vode, kar omogoča prilagajanje glede na želje stranke.

Dodatne funkcionalnosti: Nekateri frizerski umivalniki imajo dodatne funkcionalnosti, kot so masažne šobe ali ogrevalni elementi v vodi. Te funkcije lahko dodatno prispevajo k sprostitvi stranke med umivanjem las in izboljšajo celotno izkušnjo. Frizerski umivalnik je ključen element frizerskega salona, saj omogoča frizerjem izvajanje postopka umivanja las na udoben in higieničen način. Pravilno umivanje las je pomemben del frizerskih storitev, saj zagotavlja pripravo las za nadaljnje postopke, kot so striženje, barvanje in oblikovanje.

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Email: prodaja@art-kozmetika.com
Tel.: 059 047 151
Mobi: 051 883 444
Delovni čas: 08:00h - 16:00h
To Top