Frizerski stol - Rio

Opremite salon z estetsko dovršeno in trpežno opremo Soleni >>
✅ Izdelano v Nemčiji   ✅ Obročno plačilo do 12.000 eur  ✅ Garancija: 3 leta

Frizerski stol - Rio

Brez DDV: 645,70 € Z DDV: 787,75 €
Na zalogi v skladišču v EU! Pred naročilom nas prosim kontaktirajte za rok dobave!

Frizerski stol Rio predstavlja moderen in eleganten frizerski stol, ki je bil izdelan z moderno opremljenimi frizerskimi saloni v mislih.

Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 19.87 € Vaš mesečni obrok
+ 0 € polog
Izračun obrokov
Brez DDV: 645,70 € Z DDV: 787,75 €
- +
  • Zaloga Ni na zalogi
Opis

Frizerski stol Rio predstavlja moderen in eleganten frizerski stol, ki je bil izdelan z moderno opremljenimi frizerskimi saloni v mislih.

Pomembno: večina izdelkov MIA vsebuje veliko število prilagodljivih delov in lastnosti, zaradi katerih se lahko vsakemu posameznemu artiklu brez opozorila spremeni cena. Zato Vam močno svetujemo da nas pred nakupom kontaktirate na našo telefonsko številko 059/047-151 / 051/883-444 ali e-mail naslov [email protected] in nas obvestite o vaših željah za izdelke MIA.

Kratek primer: Oblazinjenje kategorije B (cat. B) je zaradi njenih superiornejših lastnosti dražje od oblazinjenja kategorije A (cat. A).

 

 

Stol Rio pa je navkljub njegovi ekstravagantni obliki izredno udoben ter priročen stol, katerega je ravno zaradi njegove oblike izredno enostavno za očistiti, saj ne vsebuje nikakršnih težko dostopnih predelov kjer bi se lahko nabirali prah in umazanija.

 

Frizerski stol je oblečen v izredno udobno in kvalitetno oblazinjenje katerega lahko zaradi njegovih kar 26-ih možnih različnih barv in vzorcev spremenite v vaš sanjski frizerski stol.

 

Poleg tega pa lahko za še dodatno prilagoditev frizerskega stola Rio izbirate tudi med kar tremi stabilnimi podnožji. Ti ponujajo še dodatno raven fleksibilnosti pri vaši izbiri stola. Izbirate lahko med podstavki "Kvadrat" (Square), "Disk" (Disk), ter "Zvezda" (Star). Vsak izmed teh podstavkov je izredno kvaliteten in nudi izjemno stabilnost.

 

Različne vrste podnožij pa pomenijo tudi manjše razlike v višini. V primeru da se odločite za podnožje "zvezda" je minimalna višina stola 53 cm, hidravlika pa omogoča dvig stola na 63 cm, če pa izberete podnožje "kvadrat" ali "disk" je minimalna višina stola 39 cm, maksimalna višina pa 49 cm.

 

V primeru da Vam frizerski stol Rio ne odgovarja, si lahko pod sorodnimi produkti, ali pa v katergoriji Frizerski stoli MIA - hitra dobava ogledate kopico drugih frizerskih stolov proizvajalca Mia, kateri strmi tako k eleganci in osupljivem dizajnu samih stolov, kot tudi njihovi udobnosti ter priročnosti! S tem je poskrbljeno tako za stranko, kot tudi za frizerja.

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: [email protected]

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...