Frizerski umivalnik - Alba Sofa

2.565,90 € 2.103,20 €
Na zalogi

Frizerski umivalnik Alba Sofa vsebuje kar dva ali več imenitna umivalnika Alba Basic ali pa Alba Relax v enem. Umivalnik ima torej dva ali več sedalna dela in pa tudi dva ali več umivalnika.

Pri modelu Alba Relax se lahko s pomočjo električnega motorja nastavi del za noge. 

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 65.78 EUR Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov

Potrebujete dva ali več frizerska umivalnika? Zakaj bi kupili dva posamična umivalnika, če lahko v enem nakupu dobite kar dva ali več spojena umivalnika v enem in s tem prihranite na prostoru. Alba Sofa ponuja modul kombinacije dveh, treh ali več spojenih frizerskih umivalnikov skupaj. Izbirate lahko med navadnim umivalnikom Alba ali pa električnim umivalnikom Alba Relax.

Alba Relax je elektičen stol, ki ima električno nastavljiv del za noge preko daljinskega vmesnika in poskrbi za še večje udobje in ugodje. 

Pomembno: večina izdelkov MIA vsebuje veliko število prilagodljivih delov in lastnosti, zaradi katerih se lahko vsakemu posameznemu artiklu brez opozorila spremeni cena. Zato Vam močno svetujemo da nas pred nakupom kontaktirate na našo telefonsko številko 059/047-151 / 051/883-444 ali e-mail naslov prodaja@art-kozmetika.com in nas obvestite o vaših željah za izdelke MIA.

Kratek primer: Oblazinjenje kategorije B (cat. B) je zaradi njenih superiornejših lastnosti dražje od oblazinjenja kategorije A (cat. A).

 

Frizerski umivalnik Alba Sofa vsebuje izredno udoben in ergonomično oblikovan sedalni del, na katerem se lahko sprosti prav vsak. Hkrati pa se lahko pohvali z izredno kvalitetnim umivalnim delom, kateri je dobavljiv v dveh različnih barvah: črni in beli;

 

 

Sedalni dela frizerskega umivalnika je oblečen v izredno udobno ter kvalitetno oblazinjenje katerega lahko zaradi njegovih, kar 16-ih možnih različnih barv in vzorcev spremenite v vaš sanjski frizerski umivalnik. 

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Email: prodaja@art-kozmetika.com
Tel.: 059 047 151
Mobi: 051 883 444
Delovni čas: 08:00h - 16:00h
To Top