Frizerski umivalnik - Alba Sofa

Opremite salon z estetsko dovršeno in trpežno opremo Soleni >>
✅ Izdelano v Nemčiji   ✅ Obročno plačilo do 12.000 eur  ✅ Garancija: 3 leta

Frizerski umivalnik - Alba Sofa

Brez DDV: 2.103,20 € Z DDV: 2.565,90 €

Frizerski umivalnik Alba Sofa vsebuje kar dva ali več imenitna umivalnika Alba Basic ali pa Alba Relax v enem. Umivalnik ima torej dva ali več sedalna dela in pa tudi dva ali več umivalnika. Pri modelu Alba Relax se lahko s pomočjo električnega motorja nastavi del za noge. 

Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 61.07 € Vaš mesečni obrok
+ 150 € polog
Izračun obrokov
Brez DDV: 2.103,20 € Z DDV: 2.565,90 €
- +
  • Zaloga Ni na zalogi
Opis

Potrebujete dva ali več frizerska umivalnika? Zakaj bi kupili dva posamična umivalnika, če lahko v enem nakupu dobite kar dva ali več spojena umivalnika v enem in s tem prihranite na prostoru. Alba Sofa ponuja modul kombinacije dveh, treh ali več spojenih frizerskih umivalnikov skupaj. Izbirate lahko med navadnim umivalnikom Alba ali pa električnim umivalnikom Alba Relax.

Alba Relax je elektičen stol, ki ima električno nastavljiv del za noge preko daljinskega vmesnika in poskrbi za še večje udobje in ugodje. 

Pomembno: večina izdelkov MIA vsebuje veliko število prilagodljivih delov in lastnosti, zaradi katerih se lahko vsakemu posameznemu artiklu brez opozorila spremeni cena. Zato Vam močno svetujemo da nas pred nakupom kontaktirate na našo telefonsko številko 059/047-151 / 051/883-444 ali e-mail naslov [email protected] in nas obvestite o vaših željah za izdelke MIA.

Kratek primer: Oblazinjenje kategorije B (cat. B) je zaradi njenih superiornejših lastnosti dražje od oblazinjenja kategorije A (cat. A).

 

Frizerski umivalnik Alba Sofa vsebuje izredno udoben in ergonomično oblikovan sedalni del, na katerem se lahko sprosti prav vsak. Hkrati pa se lahko pohvali z izredno kvalitetnim umivalnim delom, kateri je dobavljiv v dveh različnih barvah: črni in beli;

 

 

Sedalni dela frizerskega umivalnika je oblečen v izredno udobno ter kvalitetno oblazinjenje katerega lahko zaradi njegovih kar 26-ih možnih različnih barv in vzorcev spremenite v vaš sanjski frizerski umivalnik. 

 

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: [email protected]

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...