Golden Green Nature 24K GOLD obrazna maska in aktivator 10g + 30ml

5,96 € 4,89 € 14,90 €
Dobavljivo v nekaj dneh

Posebna učinkovina te maske je 24K zlato v prahu. Zlata maska ​​je bila ena izmed tajnih prejemnic Kleopatre za ohranitev mladostnosti kože. Uporaba zelo dragocene plemenite kovine v kozmetični formuli uspešno skrbi za obnovitev kožnih celic in za antioksidativne funkcije. Je popoln in učinkovit element proti staranju kože. Ti manjši koščki zlata odsevajo svetlobo in dajejo svetel in sijoči ton na koži. Alginat, ki tvori gel, mehča kožo in ščiti pred zunanjimi nečistočami in škodljivimi vplivi.

24K ZLATO ZA 24 URNI ANTI-AGING
Stella Golden Green Nature peel-off alginatna obrazna lepotna maska no.1

Posebna učinkovina te maske je 24k zlato v prahu. Zlata maska ​​je ena izmed skrivnih receptov Kleopatre za ohranitev mladosti kože. Uporaba zelo dragocene plemenite kovine v kozmetični formuli uspešno skrbi za obnavljanje celic in antioksidativne funkcije ter s tem omogoča popoln in učinkovit element proti staranju kože. Majhni koščki zlata, odsevajo svetlobo, kar daje koži svetel in sijoč ton. Morski izvor alginata odlično pripomore k tvorbi gela, mehča  kožo in jo zaščiti pred zunanjimi nečistočami in škodljivi vplivi.


24K ZLATO ZA 24 UR
Stella Golden Green Nature Aktivator no.2 za peel-off alginatno  obrazno masko s 24k zlatom

Posebna tekoča mešanica aktivatorja za peel-off alginatno masko za obraz.


Način uporabe: 
Zmešajte vsebino peel-off maske no.1 z aktivatorjem no.2 vse dokler ne nastane homogena elastična pasta. Po končanem mešanju pripravljeno pasto takoj nanesite na očiščeno površino kože – izpustite predel okoli oči in ust. Pustite delovati 8-10 minut, nato odstranite masko v enem kosu. Predlagamo, da lase previdno zaščitite z zaščitno kapo ali trakom za lase, da se izognete zlepljenju las s pasto.                                                                                             


INCI sestavine maska: 


INCI sestavine aktivator: Odgovorna oseba: Stella Zrt. H-1142 Budapest, Szőnyi út 41. Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: prodaja@art-kozmetika.com

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Email: prodaja@art-kozmetika.com
Tel.: 059 047 151
Mobi: 051 883 444
Delovni čas: 08:00h - 16:00h
To Top