INNOCID dezinfekcijska tekočina za orodje, opremo in delovne površine 1000ml

16,90 € 13,85 €
Na zalogi

INNOCID dezinfekcijska tekočina za orodje, opremo in delovne površine 1000ml | INNOCIT desinfecting fluid refill

Ta izdelek je na voljo samo poslovnim uporabnikom. Za ogled cene se prijavite tukaj.

Dezinfekcijsko čistilno sredstvo INNOCID vsebuje 3% koncentracijo INNOCID v 70% alkoholni raztopini in predstavlja eno najbolj učinkovitih razkužil z zelo širokim protimikrobnim spektrom. Zahvaljujoč vključenim tenzidom in ostalim pomožnim sredstvom, ki dajejo rahli kisli pH, je primerna za razmaščevanje in razkuževanje. Dezinfekcijsko čistilno sredstvo INNOCID se lahko uporablja na vseh področjih, kjer je potrebna široka dezinfekcija objektov, naprav in površin, npr. v bolnišnicah in drugih zavodih za zdravstveno varstvo, živilski industriji, javnih restavracijah, kozmetični industriji, itd. 

Pakiranje: 1000ml
Šifra: 5070210904701000
EAN:
5999024030559 

 

 

Navodila za uporabo - deklaracija izdelka:

INNOCID dezinfekcijska tekočina za orodje, opremo in delovne površine

 

Raztopina vsebuje 3% koncentracijo INNOCID-a v 70 % alkoholni raztopini in je eden najučinkovitejših razkužil, za uničevanje zelo širokega spektra mikrobov. Rahlo kisla raztopina je primerna tudi za razmaščevanje in dekontaminacijo.

Področja uporabe: Raztopina se lahko uporablja pri dezinfekciji objektov, naprav in ostalih površin v bolnišnicah in drugih zavodih javnega zdravstva, živilski industriji, javnih menzah, kozmetični industriji itd. Njegova sestava je primerna tako za zmanjševanje kontaminacije, kakor tudi za razmaščevanje.

Način uporabe: Raztopino pred uporabo razredčite npr. 1:2 ali po potrebi. Nato razredčeno tekočino nalijte v posodo s škropilno glavo. Razpršite tekočino po površini, kjer jo želite uporabiti in pustite delovati 3-5 minut oz. 15 minut na področju, kjer je stopnja umazanije trdovratnejša. V tem času se bo raztopina posušila, površina pa bo higienično čista. Razkuževanje se lahko nanaša tudi s čopičem ali s posipanjem. Po uporabi raztopine morebitne ostanke sperite z vodo če je to potrebno. Če se na površini nahaja večja količina maščob ali  beljakovin je potrebno predhodno čiščenje z močnejšim čistilom (npr. INNOFLUID) ali večkrat ponovite postopek. Če večkrat uporabite raztopino INNOCID, je potrebno med dvema čiščenjema površino izprati z vodo.

Tekočina je primerna tudi za razkuževanje in čiščenje orodja za pedikuro in drugih inštrumentov iz nerjavečega materiala. Po 15-30 minutnem delovanju je potrebno orodje temeljito sprati z vodo, obrisati s krpo in osušiti do suhega. 

Priporočena temperatura uporabe: 20-40oC

Raztopina se ne sme uporabljati za dezinfekcijo človeške kože!

Med uporabo izdelka zagotovite ustrezno prezračevanje prostora. Preprečite stik raztopine z odprtim plamenom in drugimi viri vžiga ali drugimi viri toplote.

Poskrbite, da raztopina ne pride v stik z očmi, kožo in dihali z uporabo ustrezne zaščitne varovalne opreme.

V primeru stika z očmi ali kožo, izperite z veliko količino vode in napotite osebo k specialistu oziroma osebnemu zdravniku. Z raztopino ravnajte kot z nevarno kemikalijo.

Skladiščenje: Imejte v mislih, da je raztopina vnetljiva. Hranite jo zaprto v originalni embalaži, v suhem in hladnem prostoru, zaščiteno pred vplivom sonca in drugih virov toplote, ločeno od živil in kislin, v skladu z navodili za shranjevanje kemikalij. Ob ustreznih pogojih skladiščenja, bo izdelek ohranil svojo kvaliteto vsaj 36 mesecev od datuma proizvodnje, ki je označen na embalaži.

Pakiranje:  1l  plastenka zaprta s pokrovom z navojem.

PRODAJA: ART-PE, Temeniška pot 6, 8210 Trebnje

 Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Email: prodaja@art-kozmetika.com
Tel.: 059 047 151
Mobi: 051 883 444
Delovni čas: 08:00h - 16:00h
To Top