Kozmetična miza Fox WK-e001 | Mylo |

375,00 € 307,38 €
Dobava 14 dni

Ročno nastavljiva kozmetična miza WK-e001 z belo lakiranim, kovinskim ogrodjem, ročno nastavljivim nagibom mize, nagibom naslona za nogi in nagibom hrbtnega dela.

Dolžina: 185 cm,

Širina: 58 / 78 cm,

Višina: 72 cm,

Teža: 28 kg.

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 12.76 EUR Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov

Fiksna kozmetična miza Fox WK-e001 je 3 - delna miza z belo lakiranim, kovinskim ogrodjem. Kozmetična miza WK-e001 ima odstranljiva naslona za roki, pod blazino za glavo pa najdemo luknjo za dihanje. Visoko kakovostno oblazinjena kozmetična miza WK-e001 je enostavna za očistiti.

 

Terapevtska miza

 

Terapevtska miza bo zagotovo navdušila s številnimi možnostmi prilagoditve. Tako bo za vsako stranko enostavno nameščanje na mizo. Pri vseh možnostih nastavitve, bo zagotovo vsak terapevt našel svojo idealno pozicijo.

Naslona za roki lahko enostavno odstranite, kadar ju ne potrebujete. Na primer, takrat ko stranka leži na trebuhu. 

 

Oblazinjenje
Prijetno izkušnjo vaših strank zagotavlja kvalitetno in na dotik prijetno oblazinjenje. Kompaktno 8 cm debelo peno prekriva kvalitetni PVC, enostaven za čiščenje in izredno trpežen.

Stabilnost
Za izredno stabilnost bo poskrbelo kompaktno kovinsko ogrodje.

Dobavni rok
V vsakem trenutku imamo na zalogi več vrst masažnih in terapevtskih miz. V primeru, da želene terapevtske ali masažne mize trenutno ni na zalogi, jih je večina dobavljivih v nekaj dneh.

Dostava
Za način dostave masažne mize se dogovorimo z vsako stranko posebej, da skupaj izberemo možnost katera vam najbolj ustreza. Kupljen izdelek vam lahko dostavimo mi, lahko ga sami prevzamete, ali pa vam ga pošljemo po pošti.

 

 Terapevtska miza

 

 

Poleg predstavljene kozmetične mize imamo v ponudbi tudi kozmetične naprave za izvajanje različnih tretmajev v kozmetičnem salonu  in IPL in IPL+RF (eLite) laser naprave za trajno odstranjevanje dlačic.

V naši ponudbi boste našli tudi delovni stol za kozmetičarko in voziček za odlaganje delovnih pripomočkov.

 

V kolikor kozmetične mize ne želite plačati v enkratnem znesku, vam omogočamo plačilo na obroke.

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Email: prodaja@art-kozmetika.com
Tel.: 059 047 151
Mobi: 051 883 444
Delovni čas: 08:00h - 16:00h
To Top