Kozmetična miza - pedikerski stol Tarse | 2246a | 3x motor

2.565,00 € 2.102,46 €
Dobava 14 dni

Kozmetična miza - pedikerski stol Tarse je dobavljiv v nekaj dneh. Naslon za nogi je sestavljen iz dveh delov, za vsako nogo posebej. Kozmetična miza je obenem tudi stol za pedikuro. Predstavlja vrhunski model s tremi elektromotorji. Električni stol za pedikuro - kozmetična miza Tarse omogoča tako popolnoma ležeči položaj kot popolnoma sedeči položaj in je vrtljiva za 240 stopinj.

V ponudbi je tudi kozmetična miza - pedikerski stol Tarse, ki ima dodatna 2 motorja (skupaj 5 motorjev), ki neodvisno kontrolirata še naslona za nogi.


Specifikacije:
Dimenzije: 186 x 57 / 82 x 56 - 89cm
Upravljanje: 3x elektromotor.
Teža: 79 kg.

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 65.75 EUR Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
ali
x
20,00 €

Kozmetična miza - pedikerski stol Tarse (tudi pedikerski stol)  z električnim upravljanjem je idealna za izvajanje vseh vrst tretmajev v kozmetičnem salonu. Kozmetična miza - pedikerski stol Tarse omogoča popolno nastavitev, da bo udobno tako stranki kot kozmetičarki. Z električnim upravljanjem se nastavlja višina, naslon za hrbet in sedalni del. Višina je nastavljiva od 58cm do 89cm. Pri takšnem razponu nastavljanja višine bo kozmetična miza Tarse  nadvse udobna za vsako vašo stranko, delo pa prijetno za vsako kozmetičarko.

Posebnost kozmetične mize je, da omogoča stransko obračanje, skupaj za 240o, kar je posebej priročno za nameščenje stranke in za samo delo kozmetičarke. Zaradi priročnega stranskega nastavljanja je primerna za vsak kozmetični salon. Na vzglavniku ima luknjo za obraz in se  lahko uporabi tudi kot masažna miza.

Naslon za nogi je sestavljen iz dveh delov, kar omogoča da se kozmetična miza Tarse uporablja tudi kot stol za pedikuro.

Zaradi kvalitetne izdelave in kvalitetnih uporabljenih materialov spada v premium segment kozmetičnih miz.

 

Specifikacije:

-3x elektromotor,
-dolžina: 186 cm,
-širina: 57 / 82 cm,
-višina: 56-89 cm.

Dodatne možnosti nadgradnje:

-pregrinjalo stola,
-nožno upravljanje Ref.FC-003/FC-005,
-kolesa,
-gretje ,
-brezžično upravljanje,
-spominska pena,
-silikon,
-pladenj za odlaganje Ref.30030.

Na voljo tudi verzija stola za pedikuro s 5 motorji - kozmetična miza - pedikerski stol Tarse, ki dodatno neodvisno kontrolira naslona za nogi.

V ponubi imamo tudi kozmetično mizo, katera je primerna tudi za SPA centre. Izredno udobna kozmetična miza Fox-2249 | Tenso |, ima kar 13 cm debelo peno za oblazinjenje, kar zagotavlja udobje vsaki vaši stranki. Oblazinjenje kozmetične mize pa je narejeno iz kvalitetnega PU usnja, kar ji znatno podaljša življensko dobo.

Poleg predstavljene kozmetične mize imamo v ponudbi tudi kozmetične naprave za izvajanje različnih tretmajev v kozmetičnem salonu  in IPL in IPL+RF (eLite) laser naprave za trajno odstranjevanje dlačic.

V naši ponudbi boste našli tudi delovni stol za kozmetičarko in voziček za odlaganje delovnih pripomočkov.

 

 

V kolikor kozmetične mize ne želite plačati v enkratnem znesku, vam omogočamo plačilo na obroke.

 

Poleg nakupa na nekaj obrokov vsem vam omogočimo tudi zelo ugoden poslovni najem aparatov in inventarja - na do 5 let. Praviloma brez kakršnekoli dokumentacije in v eni uri. Poslovni najem je tudi iz davčnega vidika ugodna rešitev, saj nakup ne obremeni vaših bilanc, znesek najema pa vam predstavlja čisti strošek. 
Ugodna in hitra možnost nakupa nove opreme in naprav. Privoščite si več!

 

Več informacij
Premium Ne
Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Email: prodaja@art-kozmetika.com
Tel.: 059 047 151
Mobi: 051 883 444
Delovni čas: 08:00h - 16:00h
To Top