Kozmetična naprava Fox F-330

825,00 € 676,23 €
Dobava 14 dni

Kozmetična naprava inovativnega in elegantnega dizajna.
Kar 4 funkcije so združene v eni sami napravi: magična BIO rokavica, ultrazvočni čistilec kože, ultrazvok in galvanski tok.

 

Dimenzije: 33 x 27,5 x 10 cm.

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 21.97 EUR Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov

Kozmetična naprava inovativnega in elegantnega dizajna. Kar 4 funkcije so združene v eni sami napravi: magična BIO rokavica, ultrazvočni čistilec kože, ultrazvok in galvanski tok. F- 330 predstavlja idealno napravo za povrnitev elastičnosti koži, povečano cirkulacijo in stimulacijo kolagenskih vlaken. Omogoča penetracijo aktivnih snovi v kožo in prispeva k odstranitvi peg.

 

Pomen posameznih funkcij pri kozmetični negi:


Magična BIO rokavica 

S pomočjo bioelektričnih impulzov skozi visoko prevodne rokavice dosežemo drenažno masažo in izboljšanje limfnega sistema ter odpravo gubic.

Mikrotok zagotavlja mikro stimulacijo celic, kar povzroči pospešitev limfnega obtoka, poveča produkcijo kolagena in elastina v koži, kar posledično privede do izboljšane teksture in zmanjšanja videza gubic.Ultrazvok

Naprava omogoča tudi uporabo funkcije ultrazvoka in vsebuje dve sondi, ki sta namenjeni za obravnavo terapije na področju obraza in manjših predelov za področje okoli oči in posameznih gubic.

S pomočjo ultrazvoka dosežemo pospešitev lokalne mikrocirkulacije krvi in limfe, ponovno aktivacijo celic vezivnega tkiva in proizvodnjo novih kolagenskih in elastinskih vlaken.

Ob sočasnem nanosu aktivnih kozmetičnih učinkovin in uporabe ultrazvoka pa dosežemo tudi večjo penetracijo učinkovin in izboljšan učinek samega kozmetičnega izdelka. Terapija z ultrazvokom pa se je izkazala tudi kot uspešna metoda pri zmanjševanju celulita.Ultrazvočni čistilec kože

Ultrazvočni čistilec kože je naprava za profesionalni obrazni piling in globinsko čiščenje kože. Posebna kovinska ploščica oddaja nizkofrekvenčno ultrazvočno valovanje, ki omogoča zmehčanje in odstranjevanje komedonov, blagi piling, vpliva tudi na zmanjšanje hiperpigmentacij in izboljša celotni izgled kože.

Terapija s pomočjo ultrazvočnega čistilca se tako uporablja za nečisto kožo in ima velike prednosti pred klasičnim globinskim čiščenjem, saj ne pride do poškodb kože in možnosti nastanka posttravmatskih hiperpigmentacij. Zaradi izrednega čistilnega učinka in eksfoliacije tako ob redni uporabi ultrazvočnega čistilca zmanjšate pojavnost komedonov in mozoljev.

Ravno tako je terapija s pomočjo ultrazvočnega čistilca primerna tudi za kožo s prisotnimi hiperpigmentacijami in kožo, kjer se že izkazujejo gubice.Galvanski tok

Naprava ima funkcijo uporabe elektrode katode in anode ter nastavitev jakosti.

 

S pomočjo galvanskega toka dosežemo večjo penetracijo nabitih molekul skozi kožo, kar izredno poveča učinkovitost same kozmetične nege. Naprava za galvanski tok omogoča tudi čiščenje kože in uravnavanje pH-ja kože s pomočjo elektrode in primerne raztopine.

 

Terapija z galvanskim tokom ima številne koristi, kot so:

-povečanje vlažnosti kože

-pospešitev lokalnega limfnega in krvnega obtoka

-čiščenje kože

-povečana revitalizacija kože

-zmanjšanje izločanje loja v primeru mastne kože

-mehčanje kože

-zmanjšanje por, itd.

 

Poleg predstavljenega izdelka imamo v ponudbi tudi kozmetične naprave za izvajanje različnih tretmajev v kozmetičnem salonu  in IPL in IPL+RF (eLite) laser naprave za trajno odstranjevanje dlačic. Ne spreglejte tudi profesionalnih instrumentov za pedikuro in manikuro. Instrumenti so na zalogi po zelo ugodnih cenah.

V naši ponudbi boste našli tudi delovni stol za kozmetičarko in voziček za odlaganje delovnih pripomočkov.

 

V kolikor izdelka ne želite plačati v enkratnem znesku, vam omogočamo plačilo na obroke.


Poleg nakupa na nekaj obrokov vsem vam omogočimo tudi zelo ugoden poslovni najem aparatov in inventarja - na do 5 let. Praviloma brez kakršnekoli dokumentacije in v eni uri. Poslovni najem je tudi iz davčnega vidika ugodna rešitev, saj nakup ne obremeni vaših bilanc, znesek najema pa vam predstavlja čisti strošek. 
Ugodna in hitra možnost nakupa nove opreme in naprav. Privoščite si več!

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Email: prodaja@art-kozmetika.com
Tel.: 059 047 151
Mobi: 051 883 444
Delovni čas: 08:00h - 16:00h
To Top