Kozmetični stolp Fox-3051 |Kpsule|

1.385,00 € 1.135,25 €
Na zalogi
ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 36.88 EUR Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov

Kozmetični stolp Fox-3051 je profesionalna, večnamenska kozmetična naprava namenjena vsem kozmetičnim in estetskim centrom. Kozmetični stolp Fox-3051 združuje voziček(Ref. 3050A), LED kozmetično lupo(Ref. 1006T) s 5x povečavo in digitalni vapozon(Ref. F-300DT). Voziček ima 4 predale in 2 stranska vrata oblikovana za priročno shranjevanje dodatkov. Kozmetični stolp Fox-3051 s svojo prostornostjo omogoča vključitev 2 kozmetičnih naprav iz MultiEquipment serije, združi pa se lahko do 12 različnih funkcij. Kozmetični stolp Fox-3051 ima stabilno ogrodje s 4 kolesi, ki poskrbijo za lahkotno premikanje vozička.

 

VAPOZON – topla para navlaži in segreje kožo, s tem se razširijo pore, omehčajo komedomi in druge nečistoče kože. Para in ozon pospešita mikrocirkulacijo krvi, izboljša se metabolizem lokalnih celic. Vse skupaj omogoča lažje globinsko čiščenje kože. LUPA – omogoča trikratno povečavo kože in kožnih elementov. Olajša pregled kože; določanje velikosti in zamašenosti por, ugotavljanje obsega vzrokov nastanka drugih pojavov na koži, izvedbo epilacije in drugih negovalnih tretmajev.

 

Poleg predstavljenenega kozmetičnega vozička Fox-3051 imamo v ponudbi tudi kozmetične naprave za izvajanje različnih tretmajev v kozmetičnem salonu  in IPL in IPL+RF (eLite) laser naprave za trajno odstranjevanje dlačic. Ne spreglejte tudi profesionalnih instrumentov za pedikuro in manikuro. Instrumenti so na zalogi po zelo ugodnih cenah.

V naši ponudbi boste našli tudi delovni stol za kozmetičarko in voziček za odlaganje delovnih pripomočkov.

 

V kolikor kozmetičnega stolpa ne želite plačati v enkratnem znesku, vam omogočamo plačilo na obroke.

Poleg nakupa na nekaj obrokov vsem vam omogočimo tudi zelo ugoden poslovni najem aparatov in inventarja - na do 5 let. Praviloma brez kakršnekoli dokumentacije in v eni uri. Poslovni najem je tudi iz davčnega vidika ugodna rešitev, saj nakup ne obremeni vaših bilanc, znesek najema pa vam predstavlja čisti strošek. 
Ugodna in hitra možnost nakupa nove opreme in naprav. Privoščite si več!

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Email: prodaja@art-kozmetika.com
Tel.: 059 047 151
Mobi: 051 883 444
Delovni čas: 08:00h - 16:00h
To Top