LED obrazna maska s fototerapijo

Opremite salon z estetsko dovršeno in trpežno opremo Soleni >>
✅ Izdelano v Nemčiji   ✅ Obročno plačilo do 12.000 eur  ✅ Garancija: 3 leta

LED obrazna maska s fototerapijo

Brez DDV: 368,85 € Z DDV: 450,00 €

Ste pripravljeni da preizkusite novo in revolucionarno tehnologijo, ki se naglo širi ne zgolj po Evropi, pač pa po celem svetu? LED obrazna maska s fototerapijo je ta tehnologija!

Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 11.35 € Vaš mesečni obrok
+ 0 € polog
Izračun obrokov
- +
  • Zaloga Na zalogi
Opis

Ste pripravljeni da preizkusite novo in revolucionarno tehnologijo, ki se naglo širi ne zgolj po Evropi, pač pa po celem svetu? LED obrazna maska s fototerapijo je ta tehnologija! LED terapija je povsem neinvazivna procedura, ki penetrira tudi globlje sloje kože.

 

Angleški kozmetični velikan Neoelegance je z LED obrazno masko s fototerapijo zasnoval res neverjeten tretma, katerega se poslužujejo svetovno znane zvezdnice kot so Jessica Alba, Vikky Pattinson in mnoge druge. Obrazna maska je izredno fleksibilna saj se jo lahko integrira v obilico drugih tretmajev kot dodatek, ali pa se jo uporabi kot samostojen tretma.

 

LED obrazna maska kombinira mešanico treh raličnih ter izvrstnih terapij, vsaka izmed njih pa poskrbi za izvrsten tretma kože;

  • LED svetloba penetrira kožo in s tem pomaga pri mnogih problemih s kožo.

  • "Oxygen" (kisik), ki pomaga pri pretoku krvi in oksigenaciji.

  • Galvanska terapija čisti kožo ter tonira mišice.

 

Celoten proces temelji na izpostavljenosti kože direktni LED svetlobi, ki sproži aktivacijo fotoreceptorjev v koži, čemur sledi absorpcija energije direktno v kožne celice. Energija pospešuje biokemične procese v celicah, stimulira produkcijo kolagena in pozitivno učinkuje na druge metabolične procese.

 

 

LED terapija je povsem nežen tretma, ki ne proizvaja vročine in ne vsebuje škodljivih ultravijoličnih valovnih dolžin, torej ni škodljiva kožnemu tkivu. Dokazano je, da je povsem varna za vse tipe, barve in stanja kože, hkrati pa zaenkrat nima znanih stranskih učinkov.

 

Obrazna maska vsebuje 7 različnih barv, časovnik, ter obilico možnih nastavitev intenzitete svetlobe, vse povsem enostavno nastavljivo preko žičnega daljinskega upravljalnika.

 

 

Različne barve LED svetlobe oddajajo različne stopnje valovnih dolžin, imajo različno stopnjo prodornosti in s tem tudi različno delujejo na različna kožna stanja.

 

Modra svetloba:

(450 - 500 nm) Se uporablja pri bolj površinskih kožnih težavah. Modra LED svetloba prodre od 2 do 4 mm globoko v kožo in stabilizira zaščitni sloj, s čimer naredi vrhnji sloj kože bolj odporen. Hkrati pa normalizira maščobo v koži in poskrbi za pomirjujoč efekt.

 

Rdeča svetloba:

Rdeča svetloba (630-700nm) prodre do kar 10 mm globoko v kožo in je zaradi njenega dobrega učinkovanja na mikro poškodbe izvrstna za uporabo po tretmajih kot so dermapen, dermaroler, mikrodermoabrazija frakcionirana radiofrekvenca (FR),...

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: [email protected]

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...