LipoLaser + RF naprava | LipoRF Plus

Prijavite se na brezplačni webinar Vacuslim 48
in na modelu boste v živo videli kako preprosta je izvedba tretmaja in kako dobri so rezultati >>
Vidimo se v torek, 14.2.2023, ob 9.00 uri.

LipoLaser + RF naprava | LipoRF Plus

Brez DDV: 9.754,10 € Z DDV: 11.900,00 €

LipoLaser + RF naprava | LipoRF Plus


 


LipoLaser + RF naprava predstavlja kozmetično napravo z dvema naprednima tehnologijama - lipolaser in multipolarno radiofrekvenco.

- +
  • Zaloga Ni na zalogi
Opis

LipoLaser + RF naprava

 

LipoLaser + RF naprava predstavlja kozmetično napravo z dvema naprednima tehnologijama - lipolaser in multipolarno radiofrekvenco. LipoRF Plus zajema širok spekter indikacij saj se lahko uporablja za zmanjšanje maščob na izbranih področjih telesa, preoblikovanje postave, odpravo celulita in povešene kože na predelu trebuha, stegen in rok ter odpravo gubic in ohlapne kože na predelu obraza, vratu in dekolteja.

 

OPIS

 

LipoLaser + RF naprava predstavlja večfunkcijsko napravo saj vključuje  dve napredni in učinkoviti tehnologiji z različnimi sondami za izvedbo terapije na obrazu in telesu.

 

Lipolaserska tehnologija predstavlja neinvazivno, izredno učinkovito in nebolečo terapijo za odpravo maščob, zmanjšanje obsega telesa in preoblikovanje postave. Je veliko novejša tehnologija  od kavitacije, zagotavlja pa uspešne, hitro vidne rezultate v izredno kratkem času.  

 

Poleg lipolaserske tehnologije pa naprava vključuje tudi funkcijo multipolarne radiofrekvence, ki se lahko uporablja v kombinaciji z liposerjem ali kot samostojni tretma za učvrstitev kože, izboljšanje tonusa kože, odpravo gubic in lepšega sijočega izgleda kože.

 

Prednosti LipoLaserja:

 
 Najnovejša laserska tehnologija za oblikovanje telesa in zmanjševanje maščobnih oblog – poimenovana tudi »nekirurška liposukcija

  8 inčni barvni zaslon na dotik, enostavna uporaba, inovativni manjši dizajn

  Boljše laserske sonde za različna področja obravnave

  Predstavlja najhitrejši, najbolj preprost, varen in učinkovit način zmanjševanja velikosti maščobnih celic

  Nima stranskih učinkov in vpliva na ostala tkiva in strukture

  Vpliva na zmanjšanje količine maščobe in ne vode

  Rezultat bo opazen že v zelo kratkem času

  Postopek obravnave je sproščujoč in udoben, brez bolečin

 

Princip delovanja Lipolaserja

 

Tehnika laserske lipolize je bila razvita na osnovi  t.i.  mesoderm terapije. Predstavlja izredno popularen kozmetični postopek, ki je izredno učinkovit in neboleč.

 

Učinkuje na podkožno maščevje in mikrocirkulatorni sistem. Pod vplivom lipolaserske tehnologije se maščobne celice  odprejo, izločijo odvečno maščobo, le –te pa se odplavijo iz telesa tekom normalnega procesa presnove maščob.

 

Zaradi selektivnega delovanja na maščobo ne pride do poškodb živcev, krvnih žil in vezivnega tkiva. Koža po terapiji postane čvrsta, gladka in brez vidnih stranskih učinkov.

 S pomočjo laserskega žarka je tako mogoče doseči tudi mesta, ki jih tradicionalna kirurška liposukcija ne more in to so področje vratu, zgornji del trebuha ter manjših skupkov nabranih maščob po telesu. Laserska lipoliza ni primerna samo za izgubo maščob in telesne teže ampak se osredotoča tudi na oblikovanje postave.

 

Laserska lipoliza sprejema najnovejšo teorijo lipolize saj učinkovito blokira sintezo maščob, telesni glikogen pa se sočasno razgrajuje. Maščobe se razgradijo na maščobne kisline potrebne za oskrbo telesne energije. Laserska lipoliza odstranjuje maščobo in ne vodo, zato ne omogoča povrnitev maščob po zaključku preoblikovanja telesa. Laserska lipoliza omogoča zdravo ravnovesje  saj zooža pas, zmanjša maščobo na trebuhu, dvojnem podbradku, stegnih, zadnjici, rokah in hrbtu.

 

Delovanje Lipo LASERJA NA MAŠČOBNE CELICE

 

 

Princip delovanja Multi-polarne Radiofrekvence

 

Multi-polarna RF vsebuje tri elektrode v enem ročniku. Radiofrekvenčni valovi omogočajo globinsko segrevanje kože in imajo pozitiven vpliv na fibroblaste. Ob dosegu temperature 45-60°C  se sproži sinteza novega kolagena, kar vodi k preoblikovanju vezivnega tkiva v koži.  Istočasno vpliv radiofrekvence zagotavlja tkivu nov dotok kisika in hranilnih snovi. Okrepi celice, učvrsti kožo, odstrani gubice, preoblikuje in mehča celično organizacijo za dosego učinkovitega zmanjšanja telesne teže in preoblikovanja telesa. 

 

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: [email protected]

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

 

Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...