Magična krtača TanTaz Dtangler - akcija

5,00 € 4,10 € 12,90 €
Na zalogi

Magična krtača TanTaz Dtangler je krtača za česanje in razčesavanje las in lasnih vložkov na neagresiven način. Povrnite vašim lasem sijaj in mehkobo z uporabo krtače TanTaz Dtangler.

 

Za naročilo pošljite vaše podatke, telefonsko številko in želeno krtačo. Plačate lahko po povzetju ali po predračunu. Stroški poštnine za 1 krtačo znašajo 2€ pri plačilu po predračunu in 3€ pri plačilu po povzetju.

Magična krtačaTanTaz Dtangler ima posebej zasnovan ročaj za lažjo uporabo.

TanTaz Dtangler je krtača za česanje in razčesavanje las in lasnih vložkov na neagresiven način. Z uporabo krtače TanTaz Dtangler bo konec bolečega česanja las, ne glede na to ali so lasje suhi, mokri, gladki, delno ali močno kodrasti, pravi ali podaljšani.

Najpomembnejše pri uporabi krtače TanTaz Dtangler pa je, da krtača ne poškoduje občutljive povrhnjice las zaradi svojih posebno zasnovanih mehkih in upogljivih zobcev.
Po uporabi krtače TanTaz Dtangler bodo vaši lasje sijoči ter brez poškodb povrhnjice, kar pa bo ohranjalo tudi vašo barvo las in zmanjšalo tveganje bledenja.
Posebno zasnovana krtača TanTaz Dtangler razvozlja lase in pomaga pri razcepljenih, potrganih in uničenih laseh. Z uporabo krtače TanTaz Dtangler boste vašim lasem povrnile sijaj in mehkobo.

Ob prvi uporabi krtače TanTaz Dtangler bo zagotovo postala vaša zvesta vsakodnevna spremeljevalka. Idealna je tudi za česanje otroških las, še posebej za dolgolase princeske, katere so še posebej občutljive na bližino glavnikov in krtač.

Krtača TanTaz Dtangler je na voljo v različnih barvah.

 

Krtače TanTaz in TanTaz Dtangler imate lahko kot dodatno ponudbo tudi v vašem frizerskem salonu. 

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Email: prodaja@art-kozmetika.com
Tel.: 059 047 151
Mobi: 051 883 444
Delovni čas: 08:00h - 16:00h
To Top