Masažna kozmetična SPA miza Kristal - rjava

2.250,00 € 1.844,26 €
Preveri dobavljivost

Rok dobave do 20 dni - po naročilu kupca.

Kozmetična masažna miza Kristal 0574a.


Specifikacije:
3 x elektromotor, 
Dimenzije: 208 x 86 x 72 - 91 cm,
Teža: 121 kg.
Nosilnost: 200kg. 

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 57.95 EUR Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov

Kozmetična masažna miza Kristal 0574a

Luksuzna SPA masažna kozmetična miza Kristal z dovršeno ergonomijo nudi popolno udobje v kozmetičnem salonu in SPA centru. S tremi elektro motorji se uravnava višina masažne mize, naklon naslona za hrbet in naklon naslona za noge.

Večjega udobja in lepšega izgleda ne boste našli - posebej oblikovana SPA kozmetična miza, okrašena z imitacijo kristalov, bo oblikovno izpopolnila vaš prostor, strankam ponudila popolno udobje in tako vam zagotovila popolno zadovoljstvo vaših strank. Luksuzna SPA masažna miza Kristal je primerna za vse kozmetične tretmaje - nego obraza, nego telesa in strojne tretmaje.

Luksuzna masažna kozmetična SPA miza nudi izjemno širino - kar 92cm, in najudobnejšo peno debeline kar 16cm. Za udobje in razvajanje vaših strank je tako neizogibno. Za enostavno upravljanje masažne SPA mize bodo poskrbeli 3 elektro motorji, kateri upravljajo višino mize, naklon naslona za hrbet in naklon naslona za noge. S pomočjo zračne vzmeti se dodatno po višini nastavljata oba naslona za roke


Boljše enostavno ne obstaja!

 

Specifikacije:

  • 3x elektromotor
  • Dolžina: 208 cm
  • Širina: 86 cm
  • Višina: 72 / 91 cm
  • Nosilnost: 200kg
  • Teža: 121kg

 

V ponubi imamo tudi kozmetično mizo, katera je primerna tudi za SPA centre. Izredno udobna kozmetična miza Fox-2249 | Tenso |, ima kar 13 cm debelo peno za oblazinjenje, kar zagotavlja udobje vsaki vaši stranki. Oblazinjenje kozmetične mize pa je narejeno iz kvalitetnega PU usnja, kar ji znatno podaljša življensko dobo.

Poleg predstavljene SPA masažne kozmetične mize imamo v ponudbi tudi kozmetične naprave za izvajanje različnih tretmajev v kozmetičnem salonu  in IPL in IPL+RF (eLite) laser naprave za trajno odstranjevanje dlačic. Ne spreglejte tudi profesionalnih instrumentov za pedikuro in manikuro. Inštrumenti so na zalogi po zelo ugodnih cenah.

V naši ponudbi boste našli tudi delovni stol za kozmetičarko in voziček za odlaganje delovnih pripomočkov.

 

V kolikor SPA masažne kozmetične mize ne želite plačati v enkratnem znesku, vam omogočamo plačilo na obroke.
Poleg SPA masažne kozmetične mize, lahko pri nas dobite vso opremo za frizerske in kozmetične salone.

Poleg nakupa na nekaj obrokov vsem vam omogočimo tudi zelo ugoden poslovni najem aparatov in inventarja - na do 5 let. Praviloma brez kakršnekoli dokumentacije in v eni uri. Poslovni najem je tudi iz davčnega vidika ugodna rešitev, saj nakup ne obremeni vaših bilanc, znesek najema pa vam predstavlja čisti strošek. 
Ugodna in hitra možnost nakupa nove opreme in naprav. Privoščite si več!Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Email: prodaja@art-kozmetika.com
Tel.: 059 047 151
Mobi: 051 883 444
Delovni čas: 08:00h - 16:00h
To Top