Masažna terapevtska miza Fox-2252A | Thor |

1.550,00 € 1.270,49 €
Preveri dobavljivost

Specifikacije: 
-3 x elektromotor,
-8 delna,
-oblazinjenje: PU usnje,
-barva: bela / črna / zelena,
-teža: 69kg.

Dimenzije:
-mere: 207x58 cm ,
-višina: 60-88cm.

Masažna terapevtska miza Fox-2252A | Thor | je dobavljiva v nekaj dneh.

Barve:
 

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 37.28 € Vaš mesečni obrok
+ 100 € polog
Izračun obrokov

Masažna terapevtska miza Fox-2252A | Thor |

Terapevtska električno nastavljiva masažna miza Fox-2252A bo navdušila vsakega maserja in terapevta, saj omogoča dvig celotne površine od 60 do 88 cm. V tem razponu bo vsakdo našel pozicijo, katera mu bo popolnoma ustrezala. Prilagajanje je omogočeno celo do te mere, da se lahko uporablja tudi v kiropraktiki. Masažna terapevtska miza Fox-2252A ima 8 - delno razdelitev, ki omogoča enostavno nastavitev mize v številne položaje in neodvisno nastavljiva naslona za nogi.

Za lažje upravljanje mize skrbita dva izredno tiha elektromotorja, ki med delovanjem ne povzročata vibracij in treslajev. Motorja omočata nastavitev višine in naklon hrbtnega dela.

 

 masažna miza

 

Masažna terapevtska miza Fox-2252A je primerna za izvajanje vseh vrst masaž, tako klasičnih kot specializiranih. Lahko jo uporabite za izvajanje klasične masaže celega telesa ali le posameznega dela telesa. Prav tako je primerna za izvajanje športnih, terapevtskih in proticelulitnih.
Posebnost masažne mize je maksimalno prilagajanje pozicije za nemoteno izvajanje katerekoli vrste masaže z najmanj napora. Še posebej za izvajanje terapevtske masaže, kjer je nastavitev mize ključnega pomena.

masažna miza

 

 

Ogled masažne mize    
Po predhodnem dogovoru si je možno masažne mize ogledati praktično kadarkoli. Tudi v večernih urah in tekom vikenda.  Saj je zaradi delovnega tempa to pogosto edina možnost, da si vzamemo čas za nakup delovnih pripomočkov.

Dobavni rok
V vsakem trenutku imamo v našem razstavnem salonu na zalogi več različnih modelov masažnih miz. V primeru, da vaše izbrane masažne mize trenutno ni na zalogi, jih je pa večina dobavljiva v nekaj dneh.

Oblazinjenje
Za popolno udobje vaših strank bo poskrbelo oblazinjenje masažne mize. Kompaktno 8 cm debelo peno prekriva kvalitetno PU usnje, katero je izredno vzdržljivo in enostavno za čiščenje.

Stabilnost
Za premikanje masažne mize so nameščena štiri kolesca, katera se zložijo. Ko pa so kolesca zložena, pa je sama miza izredno stabilna zaradi kompaktnega ogrodja same masažne mize.

Nega obraza
Masažna miza je priročna tudi za izvajanje vseh vrst tretmajev obraza.

    masažna miza

 

Nastavljanje s pomočjo elektromotorjev
Za enostavno upravljanje masažne mize skrbijo trije elektromotorji, s pomočjo katerih se nastavlja višina, naklon hrbtnega dela in naklon spodnjega dela mize. Upravljanje z elektromotorji bo konkretno olajšalo vaše delo pri nastavljanju pozicije mize.  Vašim strankam pa bo precej udobneje med spreminjanjem pozicije masažne mize.

Dostava
Za način dostave masažne mize se dogovorimo z vsako stranko posebej, da skupaj izberemo možnost katera vam najbolj ustreza. Kupljen izdelek vam lahko dostavimo mi, lahko ga sami prevzamete, ali pa vam ga pošljemo po pošti.

 

V kolikor masažne mize ne želite plačati v enkratnem znesku, vam omogočamo plačilo na obroke.

 

Poleg nakupa na nekaj obrokov vsem vam omogočimo tudi zelo ugoden poslovni najem aparatov in inventarja - na do 5 let. Praviloma brez kakršnekoli dokumentacije in v eni uri. Poslovni najem je tudi iz davčnega vidika ugodna rešitev, saj nakup ne obremeni vaših bilanc, znesek najema pa vam predstavlja čisti strošek. 
Ugodna in hitra možnost nakupa nove opreme in naprav. Privoščite si več!

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Email: prodaja@art-kozmetika.com
Tel.: 059 047 151
Mobi: 051 883 444
Delovni čas: 08:00h - 16:00h
To Top