MesoComplex YOUTH ACTIVE pomlajevalne ampule z matičnimi celicami jabolka za vse tipe kože po 35. letu starosti 3x3ml

50,90 € 41,72 €
Na zalogi

MesoComplex YOUTH ACTIVE ampoule apple stem cell therapy | MesoComplex YOUTH ACTIVE pomlajevalne ampule z matičnimi celicami jabolka  za vse tipe kože po 35. letu starosti 3x3ml

- Ključne učinkovine: Jabolčne matične celice (PhytoCellTec™ Malus Domestica) * Acerola, Vitamin C.
- Namen: za souporabo z aparaturnimi tehnikami brezigelne mezoterapije, dermarolerja oz. dermapena, ultrazvoka in iontoforeze, hranjenje kože, upočasnitev procesa staranja kože, zaščita kože, preprečevanje nastanka hiperpigmentacij, zmanjšanje globine že nastalih gubic, izboljšanje teksture kože in vlaženje.
- Priporočljive: za vse tipe kože. 
- Vsebujejo klinično čiste, biotehnološko pridelane matične celice iz jabolka in acerolo z vitaminom C.
- Ključna učinkovina PhytoCellTec™ Malus Domestica vsebuje jabolčne matične celice enkapsulirane v liposome, upočasnjujejo proces staranja kože, koži povrnejo potrebne vitamine, minerale in aminokisline.
- Acerola z vitaminom C predstavlja izredno delovanje, omogoča hitrejšo obnovo kožnih celic, izboljša čvrstost in elastičnost kože.
- V kombinaciji z aparaturnimi tehnikami se pospeši penetracija aktivnih učinkovin ampule, kar zagotavlja vidne in dolgo trajajoče rezultate.
- Zmanjša se globina finih linij in gubic, koža postane hidratirana, bolj gladka in čvrsta.
- Brez vonja, brez parafina, parabenov in umetnih barvil.

MesoComplex YOUTH ACTIVE pomlajevalne ampule z matičnimi celicami jabolka za vse tipe kože po 35. letu starosti vsebujejo dragocene klinično čiste, 10% koncentrirane, biotehnološko pridelane matične celice iz Švicarskih jabolk in acerolo z vitaminom C, ki koži zagotavljajo zaščito, omogočajo pa tudi hitrejšo regeneracijo kože. PhytoCellTec ™ Malus Domestica (jabolčne matične celice) je edinstvena in revolucionarna sestavina, ki dokazano poveča aktivnost in vitalnost kožnih celic saj podpira sposobnost obnavljanja kože in izboljšuje njeno čvrstost in elastičnost. V kombinaciji z aparaturnimi tehnikami se pospeši penetracija aktivnih učinkovin, kar učinkovito zmanjša proces staranja kožnih celic, vidno zmanjša globino gub, koži pa zagotavlja mladostnejši videz. Samo za profesionalno uporabo.

Brez vonja, brez parafina, parabenov in umetnih barvil.

Pakiranje: 3x3 ml
Šifra: 02010111000415014
EAN: 5999882200859

Video prikaz:

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Email: prodaja@art-kozmetika.com
Tel.: 059 047 151
Mobi: 051 883 444
Delovni čas: 08:00h - 16:00h
To Top