Meter za merjenje obsega

22,00 € 18,03 €
Na zalogi

Meter za merjenje obsega bo vašim strankam omogočil spremljanje obsega vseh delov telesa.

Meter za merjenje obsega bo vašim strankam omogočil spremljanje obsega vseh delov telesa. Zaradi spremembe v razmerju mišične in maščobne mase, tehtnica ni zanesljiv pripomoček. Meter za merjenje obsega ob rednem merjenju zagotavlja pravilno in natančno spremljanje napredka in tako omogoča nasmeh na obrazu vaših strank, čeprav bi morda tehtnica kljub redni vadbi kazala minimalno razliko v telesni teži.

Meter za merjenje obsega ob pritisku gumba sprosti merilni trak, ki ga stranka namesti okoli željenega dela telesa in vstavek na koncu merilnega traku zatakne nazaj v meter za merjenje obsega. Ob izpustitivi gumba se bo trak enakomerno napel in tako omogočil pravilno odčitavanje ob vsakem merjenju predelov telesa. 


Meter za merjenje obsega je enostaven za uporabo in primeren  za upravljanje z eno roko. Merilni trak bo vam in vašim strankom nudil tako podatke v metrični kot v empirični dolžini.


Poleg predstavljenega izdelka imamo v ponudbi tudi kozmetične naprave za izvajanje različnih tretmajev v kozmetičnem salonu  in IPL in IPL+RF (eLite) laser naprave za trajno odstranjevanje dlačic. Ne spreglejte tudi profesionalnih instrumentov za pedikuro in manikuro. Inštrumenti so na zalogi po zelo ugodnih cenah.

V naši ponudbi boste našli tudi  voziček za odlaganje delovnih pripomočkov.

 

Za dodatne informacije na pokličite na tel: 059/047-151 ali gsm: 041/794-492.

 

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

 

 

 

 

Kozmetična oprema. Prodaja kozmetične opreme.

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Email: prodaja@art-kozmetika.com
Tel.: 059 047 151
Mobi: 051 883 444
Delovni čas: 08:00h - 16:00h
To Top