Naprava za merjenje vlage v koži

Saloni, najemite diodni laser TrisCAM za trajno neboleče odstranjevanje dlak in navdušite stranke >>
Tretmaji se izvajajo skozi celo leto!

Naprava za merjenje vlage v koži

Brez DDV: 97,54 € Z DDV: 119,00 €

Naprava za merjenje vlage v koži je profesionalna naprava, ki uporablja najnovejšo BIA (Bioelectric Impedance Analysis) tehnologijo. S tem zagotavlja pravilno odčitavanje in razbiranje informacij za posredovanje pravilnih podatkov o vlažnosti vaše kože.

Tehnični podatki:

Območje vlažnosti: 0~99.9%
Teža: 40g
Napajanje: 2 x 1,5 V AAA bateriji
Delovna temperatura: 5 ~ 40 ° C
Relativna vlažnost: <70%

- +
  • Zaloga Na zalogi
Opis

Naprava za merjenje vlage v koži je profesionalna naprava, ki uporablja najnovejšo BIA (Bioelectric Impedance Analysis) tehnologijo. S tem zagotavlja pravilno odčitavanje in razbiranje informacij za posredovanje pravilnih podatkov o vlažnosti vaše kože. Natančen nadzor vlage vam bo omogočil ohranitev mladega in zdravega videza kože. Naprava za merjenje vlažnosti kože je izjemno lahka za uporabo. Z nastavkom naprave se dotaknete željenega dela kože, naprava pa bo na LCD ekranu samodejno izpisala vlažnost. Z ergonomičnim dizajnom, baterijskim delovanjem in nizko težo je naprava za merjenje vlažnosti kože primerna za prenašanje in uporabo kjerkoli in kadarkoli.Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: prodaja@art-kozmetika.com

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

 

Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...