Kako boste z 999 evri spremenili kar tretjino vašega življenja?

Kako boste z 999 evri spremenili  kar tretjino vašega življenja?

Revolucijo med poplavo ležišč je povzročila vodna postelja, ki je nekaj časa veljala za pravi luksuz, z novo tehnologijo izdelave pa je po ceni postala primerljiva s klasično posteljo.

Prvi članek o vodnih posteljah je bil objavljen v reviji The Miami Herald, že leta 1968. Avtor članka,  Mike Toner, je bil že takrat navdušen nad vsemi kvalitetami tega revolucionarnega ležišča.

Ljudje smo v današnjem času izpostavljeni hitremu tempu življenja, preobremenjenosti in stresu, kar so nedvomno lahko razlogi za nenehno utrujenost. Zavedanje, da v  postelji preživimo tretjino življenja, drugi dve pa sta od kakovosti spanja pomembni, je zato pomembno.

Zakaj je vodna postelja boljša izbira kot klasična? 

1. Udobje je zagotovljeno, saj si trdoto in toploto vodne postelje Taya nastavite sami. Pri dualnem sistemu si vi nastavite svojo trdoto in toploto ležišča, partner pa svojo.

2. Pozabite lahko na mrzle noge! Sami si prilagodite toploto postelje, da vam je prijetno. Poleti pa si ležišče prijetno ohladite, da lažje zaspite.

3. Popolno prilagajanje telesu, s prijetnim občutkom lebdenja.

4Odlična rešitev za alergike, saj je čiščenje v primerjavi s klasično posteljo veliko bolj preprosto in temeljito.


Stereotipi, da so vodne postelje hladne, da valovijo, da se bodo predrle ali da vas bo partner motil med spanjem niso pravilne. Vodne postelje Taya so ogrevane, pri čemer si temperaturo izberete sami, valovanje imajo dušeno, vzdržijo minimalno 6 ton ter lahko imajo vgrajen sistem dveh ločenih ležišč.


Idealna podpora telesu

Ležišče se idealno prilagodi prav vsaki krivini vašega telesa. Motečih točkastih obremenitev ni. Vaša hrbtenica bo sproščena, krvni obtok pa ne bo oviran.


Športniki že izkoriščajo prednosti vodne postelje

Temperaturo ležišča izberete sami. Prijetna toplota, ki vam ustreza deluje blagodejno na telo in sproščujoče za psihično počutje. Ravno zato, jo uporabljajo tudi vrhunski športniki, saj ravno ta toplota pomaga pri sprostitvi mišic in boljšo prekrvavitev, kar povzroči hitrejše regeneriranje.

Enakomerna podpora in regulirana toplota vodne postelje, sta učinkovito orožje proti bolečinam pri revmatičnih obolenjih. Vodna postelja je tudi pogosta izbira vrhunskih športnikov, saj se močno obremenjene mišice spočijejo hitreje. Prijetno udobje pa občutijo kot preizkušeno sredstvo proti nakopičenemu stresu.

 
Ali veste s kom spite?

V navadnih vzmetnicah se ne moremo izogniti nastanku pršic, ki so idealno leglo za parazite. Ker je vodna postelja zasnova kot je, se takim nevšečnostim izognemo. Nečistoče se lahko nabirajo samo na površini vodnih jeder in v zgornji prevleki. Vodna jedra lahko očistimo s čistilom za vinyl, prevleko pa lahko očistimo v čistilnici ali operemo. Zato je vodna postelja eno najbolj higieničnih ležišč,  primernih tudi za alergike.

 

Če se želite zjutraj zbuditi spočiti, preveriti našo ponudbo vodnih ležišč TAYA, ki jih dobite že od 999 eur naprej. Nemška kakovost, za katero stoji tudi certifikat TUV.

 

Za vse dodatne informacije in pripravo ponudbe smo na voljo preko e-maila prodaja@art-kozmetika.com in telefonske številke 051 883 444.