KATERE 4 TRETMAJE LAHKO NOSEČNICE OBISKUJEJO BREZ SKRBI?

 TOP 4 tretmaji za nosečnice

 

 

1. MASAŽA

Pri blagodejni masaži za nosečnico ali doječo mamico je potrebno izbrati čista naravna olja, najbolje brez dodatkov, kot so olivno, sončnično, mandljevo, olje iz semen grozdja...

V času nosečnosti so dovoljena eterična olja, kot so: sivka, sandalovina, čajevec, ylang ylang, kamilica, mandarina, pomaranča, ingver. Svetujemo, da se v primeru uporabe vseeno posvetujete z aroma-terapevtom.

Masaža, naj bo to masaža celega telesa, nog ali le obraza, blagodejno vpliva na počutje, sprošča zakrčene mišice, lajša bolečine, pomaga pa tudi pri:

 

- preprečevanju ohlapnosti kože in nastanku strij,

- sprošča napete, utrujene mišice in pomirja,

- blaži bolečine v hrbtu, nogah in stopalih,

- zmanjšuje stres, povečuje energijo,

- zmanjšuje nosečniške težave (zastajanje vode v telesu, nespečnost, glavoboli, utrujenost...),

- izboljša prekrvavitev, gibljivost.

 

Masaža se prilagodi vsaki nosečnici, glede na mesec nosečnosti, njene potrebe, težave in želje. Masaža v prvem trimesečju se ne sme izvajati zaradi poveča-nega tveganja spontanega splava.

Masažo izvedite z Lady Stella masažnimi olji:

Basic natur masažno olje 1000ml Spa Spirit wellness masažno olje za sproščanje in lajšanje stresa 1000ml

Basic natur masažno olje >>

 Spa Spirit wellness masažno olje za sproščanje in lajšanje stresa >>

 

 

 

2. KLASIČNA PEDIKURA IN MANIKIRA

Med in po nosečnosti sta manikira in pedikura več kot dobrodošli. Stopala so daleč, daleč spodaj in volja do urejenih stopal kar hitro mine. Prav tako se na urejene nohte na rokah v večini primerov enostavno pozabi.

Namakanje razbolelih stopal v čudoviti topli kopeli z vonjem sivke in sproščanje na masažnem pedikerskem stolu poskrbita za božansko razvajanje. Pedikuro zaključite s pilingom in masažo stopal.

Pri klasični manikiri pa poskrbite za lep izgled rok brez pomoči UV laka ali gela.

Solna kopel za noge s sivko 1320g  Strojček za manikuro / pedikuro "FOOTDRILL"

Solna kopel za noge s sivko >>

 

Strojček za manikiro / pedikuro

FOOTDRILL >>

 

 

 

3. DEPILACIJA

Sama nosečnica se lahko brez zadržka depilira, če lahko potrpi ob prisotni bolečini. Pri depilaciji moramo uporabljati naravne proizvode, kot so sladkorna pasta Cleopatra, medeni vosek, vosek aloe vere ali vosek arganovega olja.

 

Roll on vosek za depilacijo - patron - NATUR MED

Roll-on vosek NATUR MED z ekstraktom medu in naravnim čebeljim voskom je primeren za depilacijo na vseh področjih telesa. Ekstrakt medu povrne koži vlago in mehkobo, nežna tekstura voska pa omogoča tanek in enakomeren nanos.

 

Naroči patron NATUR MED >>

 

 Roll on vosek za depilacijo - patron - ALOE VERA

Roll-on vosek ALOE VERA nudi odličen oprijem in učinkovito ter nežno odstrani močne dlačice. Vsebnost aloe vere vlaži in pomirja kožo.

 

Naroči patron ALOE VERA >>

 Roll on vosek za depilacijo - patron - ARGANOVO OLJE

Roll-on vosek ARGANOVO OLJE nudi odličen opri-jem in učinkovito ter nežno odstrani dlačice. Vsebnost arganovega olja neguje kožo, vosku pa omogoča gladek in enakomeren nanos. Ti voski so zato primerni tudi za uporabo na občutljivih področjih, kot so brčice, brada, podpazduhe in bikini predel.

 

Naroči patron ARGANOVO OLJE >>

 

 

 

4. NEGA OBRAZA Z NARAVNO KOZMETIKO 

Tudi nosečnice in doječe matere potrebujejo nego obraza, zato jim lahko ponudimo sproščujoč tretma z naravno kozmetiko.

Zahvaljujoč masažnim mizam, prilagojenim za bodoče mamice, se lahko nego naredi tudi v pol sedečem ali sedečem stanju nosečnice, saj tako plod ne pritiska na veno in aorto.

Nega ne sme vsebovati vseh kozmetičnih tehnologij, lahko pa uporabimo mikrodermoabrazijo in ultrazvok. Vsekakor pa je treba napravi uporabljati smiselno in individualno. Lahko uporabljate tudi vapozon, ampak brez dodanih arom ali eteričnih olj.

Samo kozmetiko pa izberemo na podlagi učinkovin in njene naravnosti, torej brez kemičnih konzervansov, umetnih barvil, kemičnih UV filtrov, PEG in PEG derivatov, parafinov in drugih olj na osnovi nafte.

Priporočamo uporabo naravne kozmetike NATURE LINE, ki se ponaša z ECO certifikatom.

 

NATURE LINE - naravna kozmetika Masažni, terapevtski stol - profesionalni - Montevideo

NATURE LINE - naravna kozmetika >>

Masažni, terapevtski stol - profesionalni - Montevideo >>