ART-PE ekipa se je 14.-15. aprila udeležila mednarodnega sejma kozmetike in wellnessa Cosmetic News v Opatiji. Sejem bi se prvotno moral zgoditi že februarja, vendar je bil zaradi izrednih vremenskih razmer prestavljen na aprilski termin.


Razstavišče je bilo izredno lepo urejeno! Kljub temu, da smo imeli na voljo malo prostora, smo ga korenito izkoristili. S seboj smo vzeli izdelke, ki vam pridejo prav v prihajajočem poletju in vrhunske aparate, ki vam pomagajo kar najbolj olajšati delo in hkrati razširiti vašo ponudbo kvalitetnih storitev.

Če ste nas srečali, ste videli, da smo posebej za vas izvajali najbolj popularne anticelulitne tretmaje v živo z napravo ShapeART+.

Odstranjevanje celulita z napravo ShapeART+

ShapeART+ je najnaprednejši sistem za oblikovanje telesa, odstranjevanje celulita in odpravo gubic. V eni napravi je združenih 5 različnih tehnologij:

  • Bipolarna radiofrekvenca
  • Infrardeči laser
  • Vakuum
  • Vakuumska kavitacija
  • Mehanska masaža

 S seboj smo vzeli samo najboljša masažna olja in anticelulitne izdelke, katere ste si z veseljem privoščili.

Za radovedneže:

Masažna olja najdete tukaj >>
Anticelulitni komplet v akciji pa najdete tukaj >>


Poleg razstavnega prostora z veliko raznolike ponudbe ste si lahko ogledali tekmovanje v ličenju in umetniški poslikavi nohtov. Končni rezultati so bili dih jemajoči.

Sejem Cosmetic News je kot vedno pustil izjemno dobre vtise, razveselila nas je vaša dobra volja, vaša vprašanja in komentarji. Tako lahko nadgradimo in razširimo svoja obzorja, da vam ponujamo samo najboljše.

Veselimo se že prihodnjega dogodka, kjer se bomo lahko ponovno družili in klepetali z vami!


Kako je izgledal kozmetični sejem in kaj vse smo na njem doživeli, si oglejte v našem fotoalbumu na Facebooku s klikom TUKAJ ali kar direktno na spodnjo sličico!

ART-PE ekipa na sejmu Cosmetic News