To je olje, ki bi ga moral imeti vsak salon!
To je olje, ki bi ga moral imeti vsak salon!


Olje pri masaži opravlja zelo pomembno funkcijo, saj zmanjšuje trenje med masiranjem. Spa Spirit Wellness masažna olja za obraz in telo vas bodo prepričala v trenutku.

Govorimo o Stellini liniji naravnih rastlinskih masažnih olj in krem, ki vsebujejo najboljše hranilne snovi, ki krepijo, negujejo, vlažijo in osvežijo kožo med masažo.

Masažna olja Spa Spirit, ki so sedaj na trgu že 5. leto, so brez umetnih barvil, konzervansov, parabenov in naftnih derivatov. Pokazalo se je, da so na slovenskem in hrvaškem trgu, zahvaljujoč se odličnim karakteristikam, zelo dobro sprejeta.

Osnova celotne linije je arganovo olje, kateremu pravimo tudi eliksir večne mladosti. Visoko drsljiva masažna olja so idealna za vse vrste masažnih tehnik. 



Celotni vrhunski paleti se je pridružilo še 5 novih Spa Spirit olj.

Masažno olje za obraz in telo - ČOKOLADA in KOKOS je olje z antioksidanti in z intenzivnim vlažilnim učinkom za zmanjšanje gub.

Masažno olje za obraz in telo - ALOE VERA je olje z regenerativnim učinkom.

Masažno olje za obraz in telo - ŠIPEK in VIŠNJA  je olje z antioksidativnim učinkom, pri čemer se izboljša videz kože in stanje brazgotin ter strij.

Masažno olje za obraz in telo - POMARANČA in MELISA je olje, ki je namenjeno mišični regeneraciji in razstrupljanju.

Masažno olje za obraz in telo - KAVA in CIMET  je olje za spodbuditev metabolizma in pomoč pri oblikovanju telesa.



✅ S priročno pumpico za lažje doziranje.
✅ Hitra dostava.
✅ Cena za 1000 ml = 10,70 €



 Izberite tisto, kar koža potrebuje.