Trije najbolj prodajani tretmaji za hujšanje in oblikovanje telesa

TRIJE NAJBOLJ PRODAJANI TRETMAJI ZA HUJŠANJE IN OBLIKOVANJE TELESA


Izguba telesne teže in posledično oblikovanje telesa ni ravno lahka naloga. Običajno le to zahteva veliko spremembo življenjskega sloga, predvsem z uvedbo uravnotežene, zdrave prehrane in redne telesne aktivnosti. (80% prehrana in 20% telesna aktivnost). Čeprav je ta uvedba nujna za dolgoročno, zdravo in vitko telo, pa si občasno zaželimo, da bi lahko na hiter način izgubili odvečne kilograme in obseg. Najpogosteje se to zgodi teden dni pred skokom v kopalke ali pomembnim dogodkom.

Tretmaji, ki vam poleg oblikovanja telesa pomagajo tudi pri borbi s celulitom in odvečno maščobo, deluje pa tudi očiščevalno. S pomočjo 3 različnih tretmajev so odlični rezultati zagotovljeni, s tem pa se bo izboljšala tudi vaša samozavest. Očiščeno in popolno oblikovano telo, bo privabilo zavidajoče poglede.


Med najbolj prodajanimi tretmaji za hujšanje in oblikovanje telesa lahko štejemo:

   • TRETMA Z REVOLUCIONARNO NAPRAVO SHAPE ART
   • VACUSLIM 48
   • ANTICELULITNI ZMAGOVALNI KOMPLET ZA PROFESIONALNO ALI DOMAČO UPORABO

ZAKAJ IZBRATI 3 NAJBOLJ PRODAJANE PRODUKTE?

   • 3 raznolike izjemno učinkovite terapije za oblikovanje postave.
   • Zagotovljeno vidni rezultati in zadovoljstvo že po prvem obisku.
   • Anticelulitni, shujševalni in očiščevalni tretmaji.
   • Lepše telo, boljša samozavest in samopodoba.
   • Strokovno in prijazno osebje, ki se vam popolnoma posveti in vam svetuje.


ShapeART II

je revolucionarna naprava za oblikovanje telesa, ki združuje pet vrst tehnologij:

   •Radiofrekvenca (RF) je izjemno uspešna, neškodljiva, ne invazivna metoda s katero spodbujamo stimulacija kolagena, kar izboljša mikrocirkulacijo v našem tkivu, posledično pa se prične ustvarjati lipoliza.
   •  IR (infrardeče) laser (950nm) V kombinaciji z naravnim segrevanjem dosežemo zmanjšanje števila nepravilnosti na koži, pospeši pa se tudi tvorba novega kolagena. Z valovno dolžino 940 nm lahko z lahkoto prodremo v globlje plasti kože, kjer svetlobo enakomerno razporedimo.
   • lipomasaža, mehanska masaža z valjčki ustvarja kožno gubo, hkrati pa širijo prostor med celicami, zaradi česar so bistveno popravi prekrvavitev. To omogoča mehanično pospeševanje odtekanja nakopičene medcelične tekočine skozi limfni sistem s čimer učinkovito zmanjšamo celulit.
   •vakuum ustvarja podtlak, ki razširi kapilare v podkožju, kar zelo izboljša prekrvavitev na predelu, kjer izvajamo tretma. Rezultat tretmaja pa je uspešno zmanjšan obseg in vidnost celulita.
   • vakuumska dvoglavna kavitacija deluje kot »nekirurška liposukcija«, ki omogoča koncentracijo energije na določeni globini v tkivu, kar zagotavlja selektivno razgradnjo maščobnih celic v podkožnem tkivu.

Za oblikovanje telesa sta optimalna do 2 tretmaja tedensko, ki trajata do 30 minut. Priporoča se nekje minimalno 6 tretmaju oziroma po potrebi in oceni stanja tkiva ter maščobnih oblog. Tretma celotnega telesa traja nekje 45-60 min, lahko pa tretiramo tudi posamezne predele 15-20 minut. Rezultati so lahko vidni že po prvem tretmaju.

trije zmagovalni slika 1


VACUSLIM 48

Inovativni program za hujšanje, oblikovanje telesa, učvrstitev kože in odstranjevanje celulita.
Ključ za vse to je v originalnem konceptu nove generacije s pametnim grelnim in shujševalnim efektom ter vakuumsko vrečo. Le ta omogoča, da se znotraj vreče izvede KARBOKSI efekt (povečan pritok kisika v celice in povečana cirkulacija), kar povzroči globlji in hitrejši prodor (absorpcijo) Vacuslim 48 aktivnih učinkovin.

Prednost tretmaja pred od ostalih je v tem, da v enem tretmaju dosežete več različnih efektov, in sicer:
   • Shujševalni efekt – aktivne učinkovine močno vplivajo na proces lipolize,
   • Drenažni efekt – odprava odvečne tekočine in toksinov iz telesa,
   • Efekt presoterapije in savne – učinek limfne drenaže
   • Učvrstitveni efekt – takojšnja izboljšava videza in tonusa kože
   • Anticelulitni in karboksi efekt – pospeši prekrvavitev in pretok kisika v celice, kar pospeši celično presnovo in zmanjša celulit.

Vacuslim 48 tretma služi izključno za profesionalno uporabo! Da bi dosegli najboljše in dolgotrajne rezultate, vacuslim 48 tretma izvajajte vsak drugi dan, 6-12 tretmajev. Rezultati so vidni že po prvem tretmaju. Tretma pa je odlični dopolnitveni tretma z tretmajem maderoterapije oziroma inarie masaže.


Vacuslim start up


ZMAGOVALNI ANTICELULITNI KOMPLET

Vsebuje izbor izdelkov za domačo ali profesionalno uporabo, ki v svoji kategoriji dajejo najboljše rezultate.

• SPA piling z medenim sladkorjem,
• Fat burning kremni gel z eteričnimi oljem cimeta za preoblikovanje telesa,
• Masažna krema za oblikovanje telesa in zmanjšanje maščobe z ekstraktom paprike,
• Stretch folijo za body wrapping.

Kremni gel s cimetom vsebuje visoko koncentracijo naravnih učinkovin za odstranjevanje nečistoč. Učinkovito preprečuje nastanek celulita ter novih maščobnih celic. Koža postane gladka in bolj čvrsta. Lahko se uporabi tudi v kombinaciji z aparaturnimi tehnikami.


Masažna krema za oblikovanje z ekstraktom paprike zaradi naravnih aktivnih sestavin (njivska preslica, bršljan, hmelj, list oreha) in ekstrakt paprike pospešuje odplavljanje nečistoč iz kože. Po uporabi postane površina kože gladka, žametna in mehka.

Zmagovalni komplet za oblikovanje postave za domačo in profesionalno uporabo 
Za dodatne informacije nas kontaktirajte na Email naslov: prodaja@art-kozmetika.com ali nas pokličite na telefonsko številko: 051 883 444.