Vacuslim 48 - brezplačno online izobraževanje

Udeležite se izobraževanja za najbolj učinkovit tretma za oblikovanje telesa in se NA LASTNE OČI PREPRIČAJTE, kako dobre rezultate daje Vacuslim 48.

Izobraževanje je brezplačno, potekalo pa bo preko spleta.

Samo za udeležence izobraževanja pa bomo pripravili tudi posebno ugodnost :)


IZOBRAŽEVANJE - OBLIKOVANJE TELESA S TRETMAJEM VACUSLIM 48

  • - Na modelu bomo pokazali kako deluje Vacuslim 48.
  • - Pogovorili se bomo o možnosti nakupa Vacuslim 48 START UP paketa in o pridobitvi certifikata.
  • - Odgovorili bomo na vaša vprašanja.

Vacuslim 48 je revolucionaren tretma, anticelulitna in shujševalna metoda za profesionalne tretmaje hujšanja in odpravo celulita. Rezultat z Vacuslim 48 se vedno hitro in z lahkoto opazi in je idealen, ko je potrebno začeti ali pospešiti celoten proces hujšanja in izboljšati videz kože.

S svojimi odličnimi rezultati ruši tabuje o hitrem hujšanju. V le pol ure se maščoba stopi in takoj pokaže kot zmanjšan obseg. Rezultat je zato zagotovljen, viden in merljiv!

V naslednjih 48 urah bo vakuumska terapija tudi po opravljenem tretmaju delovala za vas, saj bodo nanesene učinkovine še vedno delovale, topile maščobe in odstranjevale škodljive toksine iz telesa.
 
Maščoba v telesu je prisotna v trdnem stanju. Nanjo Vacuslim 48 efektivno deluje po nanosu kreme za uničevanje maščob in nanosu kreme za učvrstitev. Nanesemo ju na telo in roke, oblečemo v vrečo in z vakuumskim sesalnikom ustvarimo popoln vakuum. Po polurnem intenzivnem učinkovanju kombinacije krem in vakuuma, vrečo odstranimo.

Na izobraževanju bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja in v živo spremljali izgubo kilogramov in obsega telesa ter izboljšanje kože.

Vzemite si prosto in se NA LASTNE OČI PREPRIČAJTE kako dobre rezultate daje Vacuslim 48 pri oblikovanju telesa!

Se že veselimo, da se vidimo!


KDAJ
: torek, 14.2.2023 od 9.00 do 10.30 ure.

 
KJE: preko Google Meet-a na vašem računalniku ali mobitelu. Prejeli boste povezavo na vaš e-mail. Ne potrebujete nameščati nobenega programa.

 
KDOKozmetičarka Tamara Trstenjak, svetovalka za izobraževanje in prodajo


VEČ INFORMACIJ:
051 883 444, prodaja@art-kozmetika.com

Izobraževanje je namenjeno samo lastnikom in zaposlenim v salonu!

Prijave so obvezne!



Prijave so zaključene.