vacuslim

Zaradi številnih prošenj smo v sodelovanju z Združenjem kozmetičarjev Hrvaške organizirali brezplačno izobraževanje za tretma Vacuslim48, ki omogoča izgubo pol kilograma v samo pol ure in do 26 centimetrov izgubljenih v samo enem tretmaju!

Tretma Vacuslim48 je letošnja noviteta, ki je zaradi svojih edinstvenih rezultatov presegla vsa pričakovanja in polni termine zaradi svojih enkratnih rezultatov.


 

Paketi Vacuslim48 so namenjeni za profesionalno uporabo, zato ste vsi zainteresirani lastniki salonov, vljudno vabljeni na brezplačno izobraževanje 09/10/2018, od 9-11h, ki bo potekal v prostorih Združenja kozmetičarjev Hrvaške, Prostor Mjesnog odbora u Krugama 9.

Kozmetičarka in svetovalka za izobraževanje in prodajo Tamara Trstenjak bo poskrbela za obsežno in praktično predstavitev tega revolucionarnega tretmaja.


 

Ne zamudite te priložnosti in ponudite svojim strankam hitro in učinkovito izgubljanje centimetrov!

Po zaključku izobraževanja Vacuslim 48 vam bomo ponudili nakup, certifikat, promocijski material in marketinški material za Facebook.


 

Člani Združenje kozmetičarjev Hrvaške imajo 15% popust na vse artikle z naše spletne strani www.art-kozmetika.com, in vsi udeleženci v izobraževanju imajo tudi brezplačno izobraževanje.

Vljudno vabimo vse, ki ste že kupili Vacuslim48, vendar iz takih ali drugačnih razlogov še niste mogli obiskati izobraževanja.


 

Za več informacij o paketih obiščite te povezavo:

- Start UP paket: https://www.art-kozmetika.com/kozmeticna-oprema/oblikovanje-telesa-vacuslim-48/oblikovanje-telesa-vacuslim-48-start-up.html

- Expert paket: https://www.art-kozmetika.com/kozmeticna-oprema/oblikovanje-telesa-vacuslim-48/oblikovanje-telesa-vacuslim-48-expert.html

Zaradi omejenega števila mest priporočamo prijavo na e-pošto prodaja@art-pe.com ali na telefon 051 883 444.

Celotna ekipa ART-Kozmetike in Združenje kozmetičarjev Hrvaške vas pozdravljamo!