BEAUTY FORUM - Sejem kozmetike, lepote in frizerstva v Ljubljani, 13. in 14. april 2024

Obiščite podjetje ART-PE d.o.o. na sejmu BEAUTY FORUM - Sejem kozmetike, lepote in frizerstva v Ljubljani, 13. in 14. april 2024.

Profesionalci iz vseh kozmetičnih panog, frizerstva, estetike, wellnessa in ostalih dejavnosti, boste med mnogimi razstavljavci lahko izbirali svoje dobavitelje opreme, materiala in preparatov, deležni boste mnogih strokovnih predavanj, predstavitev, novosti in delavnic. Sodelovali boste lahko na raznih tekmovanjih, organizirana bodo tudi strokovna srečanja z mednarodnimi strokovnjaki iz različnih dejavnosti. 

Obiskovalci in obiskovalke Sejem kozmetike, lepote in frizerstva BEAUTY FORUM Ljubljana,  uporabniki in uporabnice kozmetičnih, frizerskih, estetskih in drugih storitev boste lahko na enem mestu preverili različno ponudbo in izbirali med mnogimi kvalitetnimi ponudniki storitev in kozmetičnih ter ostalih produktov namenjenih neprofesionalni uporabi.

Sejem je namenjen vsem, ki so na kakršenkoli način povezani z lepotno industrijo. Uporabniki in uporabnice kozmetičnih, frizerskih, estetskih in drugih storitev boste lahko na enem mestu preverili različno ponudbo in izbirali med mnogimi kvalitetnimi ponudniki storitev in kozmetičnih ter ostalih produktov namenjenih neprofesionalni uporabi.

KDAJ:

Sobota, 13.4.2024 od 9:30 do 19:00 ure

Nedelja, 14.4.2024 od 09:00 do 18:00 ure

KJE:

Gospodarsko Razstavišče

Dunajska cesta 18

1000 Ljubljana

VSTOPNICE:

Vstopnice za obiskovalce se lahko kupijo na blagajni sejma. Cena vstopnice (enkraten vstop) je 9,50€.


BREZPLAČNE PREZENTACIJE:

Brezplačne predstavitve naprav z najnovejšimi tehnologijami - v preddverju marmorne dvorane (zgornje nadstropje).

13.4.2024, 13.00 h
- Trajno neboleče odstranjevanje dlak z diodnim laserjem TrisCAM.

14.4.2024, 11.00 h - TeslaART Clinic EMS-RF-BMI - izjemno učinkovit stimulator mišic za izgubo kilogramov, oblikovanje postave ter učvrstitve mišic medeničnega dna.

BLAGOVNE ZNAMKE:
Vacuslim 48, Soleni, Lady Stella, Mesmerie, Cleopatra, GlamLashes, Aroma Herbal, ItalWax, Hemptouch, Ceriotti.

V podjetju ART-PE d.o.o. že več kot 20 let oskrbujemo kozmetične in frizerske salone z opremo, napravami, potrošnim materialom in profesionalno kozmetiko.

V spletni trgovini www.art-kozmetika.com ali v Razstavno-prodajnem salonu ART-PE v Trebnjem dobite vse za manikuro in pedikuro, depilacijo, masažo, urejanje nohtov, frizerske stole, frizerske umivalnike, ogledala in delovne stole. Smo ekskluzivni zastopniki za kozmetiko Mesmerie (Vacuslim 48), kozmetiko Lady Stella in prestižno opremo za kozmetične salone Soleni. Poleg lastnega servisa za vaše zadovoljstvo skrbimo tudi z nenehnimi izobraževanji.

Za hrano in pijačo bo poskrbljeno, enako kot lansko leto v spodnjem nadstropju v Stebrni dvorani. Poleg klasičnih bodo na voljo tudi veganske in bolj lahke jedi. Kulinarični meni bo nadgrajen z okusnimi sladicami in možnostjo XXL porcij za najbolj lačne. 

E-REVIJA BEAUTY FORUM

TEKMOVANJA 2024

Veseli nas, da se kmalu vidimo na ART-PE stojnici!

REZERVIRAJTE SI DATUM 13. in 14. april 2024