Jesen – čas za regeneracijo kože z inovativnim pristopom, napravo HydroART

Prihod deževnega vremena in hladnih juter kliče po ustrezni pripravi, da naša koža ne trpi in z lahkoto prenese veter, suh zrak in morebiten prvi mraz. Ti namreč povzročajo prezgodnje staranje kože, na koži pa izrišejo gube in nevšečne pigmentne madeže.

Pustite se navdihniti z našimi lepotnimi triki, svoji koži pa privoščite najboljše za vsako vreme! Zasijte tudi v deževnem dnevu.

Ne glede na letni čas je izjemno pomembno, da ugotovimo, kakšen tip kože sploh imamo, kakšno je naše trenutno stanje kože in katere so glavne problematike, ki jih je potrebno obravnavati. (gube, pigmentni madeži, suha koža, aknasta koža, razširjene pore..). Šele na podlagi tega lahko svoji koži zagotovimo pravilno profesionalno in domačo nego. 

Tako kot vsako obdobje, ima tudi poletje svoje slabosti, in sicer predvsem to, da našo kožo zelo obremeni. Nekaj mesečna izpostavljenost soncu in vročini, pa vetru in slani vodi pusti posledice na koži. Na njej se kopičijo ostanki znoja, loja, odmrlih celic in umazanije iz zraka.  Za vse problematike imamo za vas napravo, ki vam omogoča prav to. Rešitev problemov z združenimi tehnologijami v eni sami napravi. 

Naprava HydroART | 7 v 1 ponuja popolno nego vašega obraza v samo eni napravi. Naprava je namenjena vsem tipom kože. 

V napravi se nahajajo naslednje tehnologije: 

• Multipolarna radiofrekvenca poskrbi za rast novega kolagena ter posledično ustvari lifting efekt. 
• Ultrazvok Pozitivni učinki tretmaja pospešijo lokalno mikrocirkulacijo krvi in limfe, pospeši se proces regeneracije, kar privede do ponovne aktivacije celic vezivnega tkiva in do proizvodnje novih kolagenskih in elastinskih vlaken. Poleg omenjenih učinkov ultrazvočno valovanje vpliva tudi na živčne končiče saj zmanjša morebitno prisotnost bolečine.
• Hidrodermobrazija poskrbi za globinsko čiščenje kože, odstranjevanje maščob, ogrcev, aken, umazanije in povečanje elastičnosti kože. Pri tem ne potrebujete vapozona ali grelnih mask. 
• Hladno kladivo pomladi kožo, skrči pore in zmanjša njeno občutljivost.
• Ultrazvočni čistilec kože z 10 do 3 milijone tresljajev na sekundo omogoča globoko penetracijo in globinsko obnavljanje kože, odstrani odmrlo kožo in obnavlja tanko kožo. 
• Kisikova terapija hitro prodre v kožo in poveča njeno vitalnost.
• Ultrazvočni čistilec kože: 10 do 3 milijone tresljajev na sekundo, globoka penetracija in globinsko obnavljanje kože, odstrani odmrlo kožo in obnavlja tanko kožo. 
• LED obrazna maska s fototerapijo je povsem nežen tretma, ki ne proizvaja temperature in ne vsebuje škodljivih ultravijoličnih valovnih dolžin, torej ni škodljiva kožnemu tkivu. Dokazano je, da je povsem varna za vse tipe, barve in stanja kože, hkrati pa nima znanih stranskih učinkov. 

Da bi z nego obraza dosegli pozitivne dolgoročne rezultate, morate dobro poznati tip vaše kože (normalna, suha, mastna, mešana) in specifične problematike kože (akne, kuperoza, hiperpigmentacije, gube, hipereaktivna koža …) ter katere kozmetične izdelke uporabljati in v kakšnem vrstnem redu.

Noben kozmetični produkt za nego kože ne vsebuje vsega, kar vaša koža potrebuje, zato je dobro ustvariti individualno dnevno rutino, ki vključuje različne izdelke, katere spreminjajte glede na letni čas in stanje vaše kože.