NOVO - Mineralna zaščitna krema SPF 30

Mineralna zaščitna krema SPF 30  - najboljši zaveznik zdrave, poenotene in mladostne kože

Vse o Mineralni zaščitni kremi SPF 30

Pozabite na vse, kar mislite, da veste o zaščitnih kremah z mineralnimi filtri, saj bo Mineralna zaščitna krema SPF 30 vse obrnila na glavo. Minili so časi gostih in težkih mineralnih krem, ki kožo obtežijo in na obrazu pustijo belo sled. Mineralna zaščitna krema SPF 30 se v kožo vpije z lahkoto  in za seboj ne pušča sledi, pač pa le videz navlažene kože z rahlim, svežim sijajem.

Hemptouch zaščitna krema nudi učinkovito UVA in UVB zaščito, ima izjemno lahko teksturo, neodišavljeno formulacijo in neviden zaključek. Vse, česar si od zaščitne kreme koža lahko želi – tudi tista ekstra občutljiva in mastna.

Ne le zaščita, pač pa tudi skrbna nega

Od zaščitne kreme pa ne pričakujte le zaščite pred UV žarki, pač pa računajte na njene atribute tudi, ko gre za izdatno vlaženje, pomiritev in podporo pri obnovi kože. Za slednje poskrbi kompleks mediteranskih  izvlečkov in olj, ki razvaja in nudi čudovito teksturo za najelegantnejši nanos in popolno uporabniško izkušnjo.

Cinkov oksid je popolnoma naravni mineralni filter, ki deluje kot fizikalni ščit pred UVA in UVB žarki. Uporabljamo ga v nenano obliki, kar pomeni, da nima vpliva na življenje v vodah.

Aloe vera ima že iz daljne preteklosti sloves zdravilne rastline, ki razdraženi, vneti in poškodovani koži prinaša olajšanje in podporo pri obnovi. Bogata je z antioksidanti, encimi in vitamini, kar na koži ustvarja hladilno zaščitno plast in pomaga koži ohranjati vlago.

Oljčno olje je pravi mediteranski zaklad, bogat z esencialnimi maščobnimi kislinami, ki v kožo ujame vlago, jo mehča in oskrbi z antioksidanti, kar pripomore k razkošni negi in zdravi kožni barieri.

Eterično olje sivke je eno izmed najbolj priljubljenih in uporabljenih eteričnih olj. Izjemno je, ko gre za nego kože in lajšanje z njo povezanih težav. Spodbuja rast novih celic, deluje antibakterijsko, protivirusno ter pripomore pri pomiritvi in blaženju kožnih reakcij.

Naj popolna rutina razkrije vašo popolno polt!

NAKUP - Mineralna zaščitna krema za obraz SPF 30, 50 ml