Zaščitite se pred sončnimi žarki

Anti-age Hyaluron zaščitna krema pred soncem SPF50, 30ml

Anti-age Hyaluron zaščitna krema pred soncem je inovativna formula za vsakodnevno zaščito kože pred staranjem, sončno svetlobo in onesnaženim okoljem. Anti-age Hyaluron kremo lahko uporabljate v kombinaciji z vašo običajno dnevno rutino skozi vse leto. 

Formulacija se hitro vpije v kožo in ne pušča bele mastne sledi, zaradi česar je primerna za nošenje pod ličili ali samostojno. Predvsem je priporočljiva uporaba poleti, ko je koža izpostavljena škodljivim vplivom sončnih žarkov.

Lahka krema z vlažilnim delovanjem in žametno strukturo prijetno koži, v trenutku ustvari občutek mehkobe in udobja. Sodobna formula kreme združuje močne sestavine proti staranju, kot so peptidi in hialuronska kislina, ki intenzivno zmanjšuje znake staranje kože kot so: suhost, občutljivost, gube, izguba vlage in tonusa. 

Visoka UVA, UVB, IR in VL zaščita zagotavlja varnost v poletnih dneh in hkrati omogoča enakomerno porjavitev kože. Preprečuje nastanek temnih madežev zaradi sončne svetlobe. Dodatna zaščita kožnih celic omogoča enakomerno regeneracijo kože skozi ves dan.

Tip kože: Anti-age Hyaluron zaščitna krema pred soncem SPF50 je idealna za vse tipe kože.

Način uporabe: Namenjeno vsakodnevni uporabi skozi vse leto. Po običajni jutranji rutini na obraz nanesite kremo, počakajte približno minuto in nato nanesite svoj najljubši make-up. 

Naše priporočilo: Če ste cel dan izpostavljeni soncu, večkrat nanesite kremo: najbolje je na vsaki 2 uri, da kožo popolnoma zaščitite pred škodljivimi sončnimi žarki in staranjem kože. 

 

NAKUP