Diodni laser TrisCAM tudi v kozmetičnem salonu Sara iz Dravograda

Na nas se je obrnila Sara, lastnica kozmetičnega salona Sara iz Dravograda.

Svojim strankam je želela ponuditi nekaj novega. Odločila se je za naš Diodni laser TrisCAM.

 

Strankam je všeč, ker lahko zelo jasno vidijo napredek pri odstranjevanju dlak - saj ima TrisCAM kamero, ki tretiran predel poslika z do 200 kratno povečavo; podatke pa shrani ali pošlje slike stranki preko e-maila.

Prednosti:

- Naprava ima Smart clinic podatkovni center, ki vas vodi skozi vsak tretma. Glede na spol osebe, barvo kože in dele telesa inteligentno generira parametre in čas tretmaja.
- V podatkovnem centru se stranke evidentirajo - zapišejo se podatki o stranki in nastavitve tretmajev, zaradi česa se postopki tretmajev pohitrijo.
- TrisCAM uporablja napreden sistem Android, ki omogoča tudi dostop do interneta, shranjevanje in inteligentno obdelavo informacij.
- Zaslon na dotik dimenzije 33,78 cm, kateri omogoča preprosto upravljanje z napravo.
- Neboleč tretma.

 

Kakšne prednosti ima diodni laser pred IPL laserjem za trajno odstranjevanje dlačic?

Diodni laserji in IPL (intenzivna impulzna svetloba) laserji sta oba učinkovita načina za trajno odstranjevanje dlačic, vendar imajo nekatere razlike in prednosti.

 

Prednosti diodnega laserja pred IPL laserjem:

- Bolj ciljno usmerjen: Diodni laserji so bolj ciljno usmerjeni in oddajajo svetlobo v eni valovni dolžini, ki jo absorbira melanin v dlačici. To pomeni, da je svetloba usmerjena bolj natančno, kar zmanjšuje poškodbe okoliške kože in povečuje učinkovitost odstranjevanja dlačic.
- Bolj učinkovit pri temnejših dlačicah: Diodni laserji so bolj učinkoviti pri odstranjevanju temnejših dlačic, ker melanin v temnih dlačicah bolj absorbira svetlobo.
- Manj boleč: Diodni laserji so običajno manj boleči kot IPL laserji, ker oddajajo svetlobo v eni valovni dolžini, kar zmanjšuje neprijetne občutke.
- Manj tretmajev: Diodni laserji običajno zahtevajo manj tretmajev kot IPL laserji, da dosežejo želeni rezultat.
- Primeren za vse tipe kože: Diodni laserji so primerni za vse tipe kože, medtem ko IPL laserji niso primerni za temnejšo kožo, ker lahko povzročijo poškodbe kože.