Kriolipoliza CrioART 360 tudi v Metropolis spa Kamnik

Kriolipoliza CrioART 360 tudi v Metropolis spa Kamnik. 

Najnovejši sistem napredne tehnologije 360° za doseganje optimalnih rezultatov. Tretma je za polovico časa krajši – samo 30 min, zaradi nove tehnologije 360°, ki hladi celotno površino telesa, kjer izvajate tretma.

Center lepote in oblikovanja telesa . Solne terapije . Privat SPA . www.metropolis.si

Prednosti:

-  Odstranite hipertrofično maščobo
Hipertrofična maščoba se nanaša na vrsto maščobnega tkiva, ki se povečuje v velikosti. Ko se maščobne celice povečujejo zaradi prekomernega kopičenja maščobe, govorimo o hipertrofiji maščobnega tkiva. Ko se v telesu kopiči presežek kalorij, se maščobne celice povečujejo in shranjujejo več maščobe. Ta povečana velikost maščobnih celic vodi v povečanje obsega telesa in lahko povzroči debelost. Hipertrofija maščobnega tkiva se običajno pojavi na področjih, kot so trebuh, boki, stegna, zadnjica in druga področja, kjer se maščoba običajno kopiči.

-  Mehča globoko trdo maščobo in celulit
Celulit je pogoj, pri katerem se maščoba nabira pod površino kože, kar povzroča videz nepravilnosti, gub in udrtin, običajno na stegnih, zadnjici, trebuhu ali zgornjem delu rok. Pogosto je opisan kot pomarančna lupina. Celulit se pojavi, ko se maščobne celice nabirajo pod kožo in pritiskajo na vezivno tkivo, imenovano fibrozno tkivo. Ta pritisk povzroča spremembe v strukturi in teksturi kože, kar vodi v izbočene in nepravilne površine.

-  Zmanjšuje trdovratnost maščobnih celic
-  Zategovanje

-  Povzroča napetost in napetost mišičnih vlaken, krepi mišice
Napetost mišičnih vlaken se nanaša na stanje, ko so mišice delno ali popolnoma napete ali skrčene. Ta napetost se lahko pojavi zaradi različnih vzrokov, vključno z mišično utrujenostjo, povečanim stresom, prekomernim fizičnim naporom, mišičnimi krči, poškodbami ali boleznimi. Ko so mišična vlakna napeta, lahko občutite občutek togosti, trdote ali nelagodja v mišicah. To stanje se lahko pojavi lokalno v določeni mišici ali pa se lahko razširi na več mišičnih skupin v telesu.

-  Izboljša povešenost kože
Povešenost kože je stanje, ko koža izgubi svojo naravno elastičnost, napetost in čvrstost ter se začne ohlapno ali povešeno oblikovati. To se lahko zgodi kot del naravnega procesa staranja, vendar je lahko tudi posledica drugih dejavnikov, kot so hitra izguba teže, nosečnost, genetika, izpostavljenost soncu, kajenje, slaba prehrana in pomanjkanje telesne aktivnosti.

Za ogled delovanja napredne aparature CrioART 360 v našem razstavno-prodajnem salonu v Trebnjem pokličite na 051 883 444 ali na 059 047 151 in si rezervirajte termin.