Od sedaj se lahko v Lepotni center TM v Žalcu naročite na več različnih tretmajev

Od sedaj se lahko v Lepotni center TM v Žalcu naročite na:

- oblikovanje telesa s TeslaART Clinic EMS-RF-BMI

TeslaART Clinic EMS-RF-BMI je izjemno učinkovit stimulator mišic za hujšanje in oblikovanje postave. Kar ga loči od drugih podobnih naprav - je posebna tehtnica, ki ne beleži le kilogramov, ampak tudi delež maščobe, mišic in vode v telesu - in na podlagi vseh teh parametrov naprava sama predlaga način tretmaja, ki daje najboljše rezultate. Stranke imajo tako tudi poglobljen vpogled v njihov napredek po tretmajih z napravo TeslaART Clinic. Naprava je tudi močnejša kot ostale - zaradi česar so tudi rezultati boljši. Za še večji učinek pa ima tudi dodatno tehnologijo - radiofekvenco, česar ostale podobne naprave nimajo.

- oblikovanje telesa s CrioART+

KrioLipoliza je skovanka iz besed Krio (Cryo) – zamrznitev – podhladitev maščobnih celic in Lipoliza (Lipolysis) – v njo so vključeni trije ločeni koraki hidrolize ki omogočijo – presnovo - razpad - in odstranitev maščobnih celic.

- oblikovanje telesa s ShapeART II

ShapeART II predstavlja kakovostnejši in izboljšan sistem že izkazano vrhunskega sistema ShapeART + | 5v1, saj vsebuje kopico izboljšav, katere ga naredijo superiornejšega v skoraj vsakem pogledu.

- oblikovanje telesa z Beauty Expert digital

Naprava Beauty Expert 3 v 1 digital 3.0 vas bo popolnoma navdušila zaradi enostavne uporabe in priklopa. Kabli so združeni skupaj tako, da jih boste preprosto povezali na napravo. Zaradi svojih dimenzij in kolesc jo boste lahko premikali po prostoru ali jo postavili v določen del vašega salona. 

- trajno odstranjevanje dlačic s TrisCAM II

Če iščete napravo za trajno in neboleče odstranjevanje dlak pod pazduho, po telesu, na bikini predelu in nad ustnico - s katerim lahko izvajate tretmaje skozi vso leto - potem ste jo našli - to je Diodni laser TrisCAM II!

- popolno nego obraza z napravo HydroART
Naprava HydroART | 7 v 1 ponuja popolno nego vašega obraza v samo eni napravi. Naprava je namenjena vsem tipom kože.