Salon nege Aura bogatejši za profesionalno kozmetično napravo - Diodni laser TrisCAM
 

Salon nege Aura bogatejši za profesionalno kozmetično napravo - Diodni laser TrisCAM. Diodni laser TrisCAM se lahko pohvali z vrhunsko tehnologijo za zaznavanje kože in dlačnih foliklov, ki omogoča natančno odstranjevanje.

Ima tudi posebno kamero, ki posname stanje dlak in beleži napredek pri odstranjevanju le teh. 

Da pa je delo še bolj preprosto se ga upravlja z 13,3-palčnim zaslonom na dotik in operacijskim sistemom Android, ki omogoča nenehne »on-line« posodobitve.

 

Konkurenčna prednost izdelka:

- Izvajanje tretmajev skozi vse leto.

- Neboleč tretma z izjemnimi rezultati.

 

 Prej / potem:

 Kakšne prednosti ima diodni laser pred IPL laserjem za trajno odstranjevanje dlačic?

Diodni laserji in IPL (intenzivna impulzna svetloba) laserji sta oba učinkovita načina za trajno odstranjevanje dlačic, vendar imajo nekatere razlike in prednosti.

Prednosti diodnega laserja pred IPL laserjem:

Bolj ciljno usmerjen: Diodni laserji so bolj ciljno usmerjeni in oddajajo svetlobo v eni valovni dolžini, ki jo absorbira melanin v dlačici. To pomeni, da je svetloba usmerjena bolj natančno, kar zmanjšuje poškodbe okoliške kože in povečuje učinkovitost odstranjevanja dlačic.
Bolj učinkovit pri temnejših dlačicah: Diodni laserji so bolj učinkoviti pri odstranjevanju temnejših dlačic, ker melanin v temnih dlačicah bolj absorbira svetlobo.
Manj boleč: Diodni laserji so običajno manj boleči kot IPL laserji, ker oddajajo svetlobo v eni valovni dolžini, kar zmanjšuje neprijetne občutke.
Manj tretmajev: Diodni laserji običajno zahtevajo manj tretmajev kot IPL laserji, da dosežejo želeni rezultat.
Primeren za vse tipe kože: Diodni laserji so primerni za vse tipe kože, medtem ko IPL laserji niso primerni za temnejšo kožo, ker lahko povzročijo poškodbe kože.

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na  prodaja@art-kozmetika.com oz nas pokličite na  051 883 444