Pedikerski stol Fox-2250A | Talus

Pedikerski stol Fox-2250A | Talus

Brez DDV: 1.774,59 € Z DDV: 2.165,00 €
Elektro-motor: 3x


Velikost brez naslona za roke:
191x60,5x68 / 101 cm


Velikost z naslonom za roke:
191x82x68 / 101 cm


Teža: 88,5 kg


Max. teža: 175 kg


Max moč: 300W
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 50.96 € Vaš mesečni obrok
+ 150 € polog
Izračun obrokov
  • Zaloga Preveri dobavljivost
Opis

Pedikerski stol je opremljen s 3 elektro-motorji, s katerimi se regulira in nadzoruje višino stola, sedežni del in naslon za hrbet. Naslonjalo za hrbet se lahko spusti do kota 12°, kar je idealno, da prepustite hrbet sproščenemu, hkrati pa naravnemu in pravilnem položaju. Regulacijski gumbi so vgrajeni na stranskem delu sedeža in omogočajo popoln nadzor multifunkcijskega pedikerskega stola. Za izredno stabilnost skrbi kompaktno kovinsko ogrodje.

Nasloni za roke so prilagodljivi in nastavljivi do kota 75° za različne položaje in potrebe stranke, so mehki in omogočajo dovolj prostora za udobno namestitev rok.

Nasloni za noge so nastavljivi po višini s pomočjo hidravlike ter se lahko nastavijo do kota 90°. Naslon za stopala se po potrebi podaljša. Vaša strokovna izvedba pedikure bo izvedena še bolj vrhunsko, saj boste končno lahko nastavili naslone za noge tako, kot jih potrebujete za popolno izvedbo svojega dela in hkrati sproščeno počutje vaše stranke.

Pedikura


Stol lahko enostavno nastavite v položaj za masaže. Pri naslonu za glavo obstaja možnost odstranitve blazine, da se stranka lahko obrne na trebuh ter s tem omogoči prost in neomejen dostop za vse različne vrste masaž. Prav tako se lahko naslon za glavo podaljša, kar pride izredno prav, kadar imate na terapiji stranko, ki je višja in ji omogočite vratu prijazno naslonjalo za glavo.

Terapevtski pedikerski stol je primerna za izvajanje vseh vrst masaž, tako klasičnih za različne dele telesa kot posebno specializiranih. Uporabljate ga za izvajanje klasične masaže posameznega dela ali celega telesa. Idealen je za izvajanje terapevtskih, proticelulitnih in športnih masaž.

 Terapevtska miza


Kadar nastavite stol v vodoravni položaj in stranko poležete na hrbet, pa si ustvarite idealno pozicijo za izvajanje obraznih terapij. Mikrodermoabrazija, mezoterapija, radiofrekvenca nega obraza in še marsikatera druga so terapije, ki so sedaj popolnoma enostavno izvedljive. Ne pozabite tudi na lepotne tretmaje, ki dolgo trajajo! Podaljševanje, vihanje in barvanje trepalnic ali pa urejanje obrvi... Preprosto si nastavite višino zase, med dolgim tretmajem, ko je potrebno biti čisto pri miru, pa bo za stranko poskrbelo debelo, na dotik prijetno oblazinjenje. 

Kompaktno debelo peno prekriva kvalitetni PU sterilno bele bave, ki je enostaven za čiščenje in izredno trpežen.

 

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

 

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: [email protected]

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

 

  
 

 

Kozmetična oprema. Kozmetična miza. Kozmetične mize. 

Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...