Peel off TONNING maska | Aroma Herbal

Pri nakupu nad 150 eur
prejmeš delovne čevlje GRATIS

Akcija velja od četrtka, 4. 8. do četrtka, 11. 8. 2022


Peel off TONNING maska | Aroma Herbal

Peel off TONNING maska | Aroma Herbal 


Peel off TONNING maska bo ponudila stranki popolno svežino in občutek lahkotnosti. Po uporabi peel off TONNING maske bo koža bolj napeta in zelo gladka na občutek.


Količina: 2.4 Kg

  • Zaloga Dobava 1-3 dni
Opis

Peel off TONNING maska | Aroma Herbal 

Peel off TONNING maska bo ponudila stranki popolno svežino in občutek lahkotnosti. Po uporabi peel off TONNING maske bo koža bolj napeta in zelo gladka na občutek. Peel off maska TONNING vsebuje sestavini Kaolin in glino, ki odlično odvajajo toksine in pospešeno tonizirajo kožo. Substance, ki aktivirajo delovanje v telesu so vitamin E in eterično olje limone in pomaranče, k ioba dodatno pomagata razstrupljati telo in obnavljati celično strukturo v koži.

 

Navodilo za uporabo:

Vzemite 300g peel off TONNING  maske in jo zmešajte s 600 ml tople vode (60°C za hitrejše delovanje) v gladko zmes. Peel off masko TONNING gladko in enakomerno namažete na željen predel. Predel namazan s peel off TONNING masko povijte s folijo in pokrijte. Maska TONNING naj deluje vsaj 20 - 30 minut. Masko peel off TONNING odstranite in ostanke obrišite z mokro brisačo.

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: [email protected]

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

 

Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...