Prevleka za vodno posteljo 180-200 x 200-220 cm

Prijavite se na brezplačno spletno izobraževanje Vacuslim 48
in spoznajte, kako preprosta je izvedba tretmaja in kako noro dobre rezultate daje >>


Prevleka za vodno posteljo 180-200 x 200-220 cm

Brez DDV: 40,16 € Z DDV: 49,00 €

Prevleka za vašo vodno posteljo z gumijastimi robovi za najbolj optimalno prileganje in nedrsenje. Enodelna prevleka je testirana in je naravi in človeku prijazna ter se ponaša s standardom OEKO-TEX 100. 


Primerna je za dimenzije 180-200 x 200-220 cm.

- +
  • Zaloga Na zalogi
Opis

Prevleka za vodno posteljo je vrhunska prevleka z gumijastimi robovi, ki se najbolje prilegajo vaši vodni postelji.

Enodelna prevleka za vodno posteljo je primerna za vodne postelje dimenzij 180-200 x 200-220 cm in je enostavna za menjavo. 

Vodnoposteljna prevleka je nadgradnja vodne postelje, ki si jo lastite. Sestavljena je iz 97% bombaža in 3% elastana, kar ji da potrebno mehkobo, da se počutite sproščeno in umirjeno, preden zaspite. Je preprosta za menjavanje.

 

Oeko tex

 

Prevleka za vodno posteljo je pod okriljem strogega standarda Oeko-tex® 100. To pomeni, da je prevleka pozitivno opravila vse teste in je varna, ne da bi pri tem žrtvovali vrhunsko kakovost. Z ustreznim testiranjem je bilo omogočeno, da je prevleka za vašo vodno posteljo neoporečna in zdravju neškodljiva. 

 

.uporaba

Prevleka za vodno posteljo je okolju in človeku prijazna, mehka in raztegljiva, bonus pa je, da ne potrebuje posebnih nadpovprečnih striktnih navodil za vzdrževanje.

Najvišja temperatura za pranje vrhunske prevleke za vodno posteljo je 60°C. Beljenje ni dovoljeno. Dovoljeno je blago sušenje s pomočjo centrifuge. Prav tako je dovoljeno zmerno vroče likanje (do 150°C). Kemično čiščenje pa poteka s perkloretenom, monofluor-triklormetanom, trifluor-trikloretanom, specialnimi bencini, ki običajno destilirajo med 150 in 210 °C

 Super vzdržljiva enodelna prevleka za vodno posteljo z dolgim rokom trajanja in visoko cono udobja! Na zalogi imamo prevleke v bež, beli barvi.

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

 

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: [email protected]

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

 

Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...