Roll on vosek za depilacijo - patron - TALCO | veliki aplikator 100ml

0,99 € 0,81 € 2,00 €
Na zalogi

Pakiranje: 100ml vložek / patron.  

Depilacijski vosek z Roll on sistemom TALCO je primeren za vse tipe kože.

Vsebuje smukec, ki deluje kot sredstvo proti draženju kože, vosku pa omogoča boljši oprijem na dlačice.

Primeren tudi za uporabo na kratkih dlačicah. 

Vosek  je olje topen – odstrani se z oljem, ki ga najdete tukaj.

Za uporabo voska v kaseti - patronu potrebujete grelec za vosek (kliknite za povezavo).

Šifra:
02060404501101020

Roll-on vosek TALCO vsebuje v sestavi smukec, ki deluje kot sredstvo proti draženju kože, vosku pa omogoča boljši oprijem na dlačice.

Primeren je za vse vrste kože, še posebej za občutljive dele, saj ne povzroča premočnega oprijema na kožo in s tem nastanek iritacij ob njegovi odstranitvi s pomočjo depilacijskih trakov. Se pa izredno lepo oprime dlačic, zato je primeren tudi za uporabo na kratkih dlačicah. 


Roll-on vosek TALCO se enostavno odstrani s pomočjo depilacijskih trakov in ne pušča sledi voska.

Roll-on vosek TALCO je profesionalni izdelek namenjen za uporabo v kozmetičnih salonih.

Po depilaciji priporočamo tudi uporabo olja po depilaciji z ekstraktom šipka ali hladilni balzam za nego kože z dodatkom alantoina, šipka in mentola kozmetike Lady Stella.

 

Vosek za depilacijo z Roll on sistemom zagotavlja neagresiven način odstranjevanja dlak in tako dosega odlične rezultate. Zaradi vsebnosti smole, se lahko depilacijski vosek v vložku Roll on, uporabi pri višji temperaturi kot pri tradicionalnih voskih. Pore se zaradi toplote odprejo, vendar pa se smola zaradi tankega nanosa takoj ohladi in ne povzroča občutka toplote. Z uporabo traku pa se nato enostavno odstrani.

 

Značilnosti visokokvalitetnega depilacijskega voska – roll on, ki je bil razvit na osnovi dolgoletnih izkušenj in zahtev tržišča so: nizko tališče, dobra plastičnost in elastičnost pri postopku nanašanja in neprekosljiva lepljivost na dlačice.

 

Depilacijski vosek v vložku Roll on, zagotavlja te lastnosti z uporabo visoko kvalitetnih sestavin. H kvaliteti prispeva še pravilno reguliran in avtomatiziran proizvodni proces ter stroga kontrola kvalitete tako vstopnih materialov kot tudi končnih izdelkov.

Navodila za uporabo: 


Depilacijski vosek v vložku - roll on se v grelcu voska namenjenim za gretje roll on voskov segreva približno 20 minut. Pred segrevanjem se odstrani lepilni trak z valjčka, nato pa se preko traku za depilacijo preveri vrtljivost valjčka. Depilacijski vosek se nato nanese na kožo v tankem sloju v smeri rasti dlačic. Na namazan predel se položi depilacijski trak in se ga pogladi, da se popolnoma oprime voska.  Depilacijski trak se nato odstrani z energičnim potegom traku v nasprotni smeri rasti dlak.

Vosek je olje topen – odstrani se z oljem.

 

 

Sestavine (INCI): 

cera depilatoria azzura al talco INCI


Odgovorna oseba: ROIAL S.R.L., Via Grosseto, 41, 51031 Agliana (PT), Italy  

Poleg predstavljenenega depilacijskega voska  imamo v ponudbi tudi kozmetične naprave za izvajanje različnih tretmajev v kozmetičnem salonu  in IPL in IPL+RF (eLite) laser naprave za trajno odstranjevanje dlačic. Ne spreglejte tudi profesionalnih instrumentov za pedikuro in manikuro. Instrumenti so na zalogi po zelo ugodnih cenah.

V naši ponudbi boste našli tudi delovni stol za kozmetičarko in voziček za odlaganje delovnih pripomočkov.

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Email: prodaja@art-kozmetika.com
Tel.: 059 047 151
Mobi: 051 883 444
Delovni čas: 08:00h - 16:00h
To Top