Sladkorna pasta Cleopatra - Mix Epil 700g

32,00 € 26,23 €
Na zalogi

Sladkorna pasta je na zalogi po najboljši ceni v Sloveniji. 

Sladkorna depilacija oz. egipčanska depilacija je izjemno priljubljena oblika depilacije, saj je bistveno manj boleča od klasične depilacije, koža pa je pomirjena.

Ob nakupu 6 past podarimo izobraževanje za depilacijo s sladkorno pasto v vrednosti 100€.

Sladkorna pasta Cleopatra omogoča hitro in enostavno depilacijo. Sladkorna depilacija oz. egipčanska depilacija je trenutno zelo priljubljena oblika depilacije.

Sladkorna pasta Cleopatra Mix Epil 700g je vsestransko uporabna pasta, ki je primerna za uporabo v vseh letnih časih skozi celo leto, ravno tako pa je primerna za depilacijo na vseh področjih telesa. Po konsistenci jo uvrščamo med konsistenco paste Strong in konsistenco paste Soft Epil. Ravno zaradi mešanice med Strong in Soft konsistenco je dobila ime Mix Epil.

Prednosti:

Sladkorna pasta Cleopatra Mix Epil 700g je primerna tudi za začetnike, ki se učijo tehnik depilacije s sladkorno pasto saj je enostavna za nanos in odstranitev. Tudi Mix Epil se lahko kombinira z ostalimi vrstami sladkornih past, kar omogoča individualno prilagoditev konsistence.

Sladkorna pasta Cleopatra Mix Epil 700g je primerna je za depilacijo nog, rok, hrbta in ravno tako občutljivih predelov telesa, kot so obraz, pazduhe in bikini predel.

Sladkorna pasta Cleopatra Mix Epil 700g je izvrstna tudi za piling telesa, saj odstrani vidno suho kožo iz vseh predelov telesa. V kolikor se ne meša z ostalimi vrstami je pred uporabo paste obvezno potrebna par minutna priprava paste (segrevanje, ročno mehčanje-mešanje, dodajanje vode).

 

          Sladkorna pasta CleopatraSladkorna pasta je primerna za uporabo tako na celem telesu, kot za obraz. Za moške in ženske, tudi za intimne predele.


O kvaliteti sladkorne paste Cleopatra pričajo mednarodna priznanja:

- Geneva 2011- Zlata medalja s področja kozmetike in medicine
- Geneva 2011- Posebna nagrada Ruske federacije za inovacijo
- Seoul 2011- Srebrna medalja na svetovni razstavi Ženske inovacije v Južni Koreji
- Seoul 2011- Posebna nagrada južnokorejskega Zavoda za intelektualno lastnino
- Seolu 2011- Posebna nagrada s strani evropskega združenja za inovacijo.


Sladkorna pasta Cleopatra za egipčansko depilacijo je 100% naravni proizvod, izdelan na bazi sladkorja, ekstrakta ognjiča in aloe vere.
Ne vsebuje kemikalij, lepila, umetnih barvil in arom.
Primerna je za vse vrste kože.

Zaradi svoje edinstvene sestave in načina uporabe ne draži kože in je primerna za vse tipe kože, še posebej je priporočljiva za osebe z razširjenimi venami.

Ognjič varuje, neguje, mehča in vlaži vse tipe kože. Pomirja kožo po depilaciji.

Aloe vera prodre do najglobljega sloja kože. S tem koži vrača hranilne snovi, jo vlaži in pomlajuje. Vsebuje 240 hranljivih snovi in izredno pomaga pri suhi, občutljivi in poškodovani koži.

Sladkorna pasta Cleopatra se ročno nanaša na kožo v nasprotni smeri rasti dlak, dlake pa se odstranjuje v smeri rasti. Na ta način ne pride do lomljenja dlak, ampak se v celoti odstranijo, kar onemogoča vraščanje dlak.


        Sladkorna pasta Cleopatra     Sladkorna pasta Cleopatra     Sladkorna pasta Cleopatra

 

 

 

 

 


Sestavine (INCI): 

SUCROSE, AQUA,CITRUS MEDICA LIMONUM, CALENDULAE FLOS, ALOE BARBADENSIS

Odgovorna oseba: LUXURY COSMETICS d.o.o., Korzo 8, HR – 51000 Rijeka.  

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Email: prodaja@art-kozmetika.com
Tel.: 059 047 151
Mobi: 051 883 444
Delovni čas: 08:00h - 16:00h
To Top