SPA kapsula Bodybase

4.099,00 € 3.359,84 €
Dobavljivo v nekaj dneh
NeoQi inovativne tehnološke novosti za nego telesa bodo omogočile vašim strankam nepozabne trenutke v različnih SPA tretmajih, kot so parna in infrardeča savna, aromaterapija, Vichy tuši, masaže in hidromasaža.
ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 105.08 EUR Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov

SPA kapsula Bodybase je idealna za mokre tretmaje kot so milna masaža s pilingom, oljna masaža, vse vrste mask, body wrapp-ing, tretmaje z vročimi kamni itd. Zaradi ročnega tuša po tretmajih ni potrebno iti pod standardni tuš. SPA kapsula Bodybase je oblikovana tako, da voda in kozmetični produkti odtekajo v odtok. Dodatne funkcije in gretje kapsule povečujejo higieno in udobje ter tako omogočajo opravljanje številnih tretmajev.


Značilnosti:
Ročni tuš,
Grelni sistem,
Glasbeni sistem (MP3)

Tehnične lastnosti:
Napetost: 230V,
Tok: 1A,
Max. moč: 0.3KW

Dimenzije: 205 x 95 x 86cm.

 

NeoQi je vzpostavil visoke standarde kvalitete in sigurnosti, saj gredo vsi modeli skozi kontrolo kvalitete in stroga temeljita testiranja. Vsi NeoQi izdelki so certificirani s strani Intertek Semko in UL International DEMKO / S.


Linija izdelkov ima ravno tako varnostne in medicinske certifikate katere izdaja ETL, CE, Rostest-Moskva in EU.
V kolikor izdelka ne želite plačati v enkratnem znesku, vam omogočamo plačilo na obroke.

Poleg nakupa na nekaj obrokov vsem vam omogočimo tudi zelo ugoden poslovni najem aparatov in inventarja - na do 5 let. Praviloma brez kakršnekoli dokumentacije, postopek pa je izpeljan in v eni uri. Poslovni najem je tudi iz davčnega vidika ugodna rešitev, saj nakup ne obremeni vaših bilanc, znesek najema pa vam predstavlja čisti strošek. 
Ugodna in hitra možnost nakupa nove opreme in naprav. Privoščite si več!Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Email: prodaja@art-kozmetika.com
Tel.: 059 047 151
Mobi: 051 883 444
Delovni čas: 08:00h - 16:00h
To Top