Sprejemni pult za frizerski salon - Talia Lux

Opremite salon z estetsko dovršeno in trpežno opremo Soleni >>
✅ Izdelano v Nemčiji   ✅ Obročno plačilo do 12.000 eur  ✅ Garancija: 3 leta

Sprejemni pult za frizerski salon - Talia Lux

Brez DDV: 1.082,40 € Z DDV: 1.320,53 €

Sprejemni pult oziroma sprejemnica Talia Lux je izredno eleganten in priročen sprejemni pult, katerega je moč dobaviti v obilici različnih barvnih kombinacij. Sprejemnica ima na sprednji strani Swarovski kristale.


Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 30.89 € Vaš mesečni obrok
+ 100 € polog
Izračun obrokov
Brez DDV: 1.082,40 € Z DDV: 1.320,53 €
- +
  • Zaloga Na zalogi
Opis

Sprejmite vaše stranke v stilu!

Sprejemni pult oziroma sprejemnica Talia Lux je izredno eleganten in priročen sprejemni pult, ki je na sprednji strani opremljena s prekrasnimi Swarovski kristali.

Pomembno: večina izdelkov MIA vsebuje veliko število prilagodljivih delov in lastnosti, zaradi katerih se lahko vsakemu posameznemu artiklu brez opozorila spremeni cena. Zato Vam močno svetujemo da nas pred nakupom kontaktirate na našo telefonsko številko 059/047-151 / 051/883-444 ali e-mail naslov [email protected] in nas obvestite o vaših željah za izdelke MIA.

Kratek primer: Sprejemnica je dobavljiva z matt ali gloss zaključkom (visok sijaj), in oblazinjenjem kategorije A ali B (26 barv).

 

Recepcijska miza Talia Lux vsebuje zelo lepo oblazinjen sprednji del, ter nadvse priročen zadnji del z obilico prostora za shranjevanje; kar 3 police (zgornja polička je drsna), 2 predala, 2 omarici ter celotna površina pulta.

 

Sprejemni pult - Talia pa ponuja tudi možnost izbire barve lesa. Na spodnji sliki je prikazanih vseh 12 barv in vzorcev med katerimi lahko izbirate.

 

 

Pri sprejemnem pultu pa je poleg barve njegovih lesenih panelov možno izbirati tudi barvo oblazinjena iz kar 26 različnih barv in barvnih vzorcev

 

Dimenzije:

  • Višina: 108 cm

  • Dolžina: 140 cm

  • Širina: 50 cm

  • Višina od tal do pulta: 90 cm

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: [email protected]

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...