Strojček za pedikuro z vodnim razpršilom WaterSpray ECO+

949,00 € 777,87 €
Preveri dobavljivost

Strojček za  pedikuro z vodnim pršenjem ECO+ je pedikerski strojček s 40.000 obratov / minuto v obe smeri. Nastavitev obratov je ročna - analogna. Posodica za vodo je osvetljena z LED osvetlitvijo. Jakost vodnega pršenja se regulira in deluje ločeno od brušenja. Ta pedikerski strojček ima tudi LED osvetlitev na samem brusilniku za boljši pogled na tretiran predel in nožno stopalko za vklop brusilnika.

Dimenzije strojčka za pedikuro WaterSpray ECO so:
globina: 26cm
širina: 22cm
ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 25.27 EUR Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov

Strojček za pedikuro je nepogrešljiva naprava vsakega pedikerskega salona. Obstaja več vrst pedikerskih strojčkov, v osnovi so trije tipi:

- strojček za pedikuro z običajnim, suhim brušenjem
- strojček za pedikuro z vodnim razpršilom
- strojček za pedikuro s sesanjem

 

POSEBNO OPOZORILO: BRUSNI NASTAVEK MORA BITI V ROČNIKU VEDNO TUDI, KO STROJČEK NI V UPORABI !!!

 


Po mnenju strokovnjakov je najbolje uporabljati pedikerski strojček z vodnim razpršilom, saj voda ali razkužilna tekočina hladi tretirane predele, zato je pedikura bolj prijetna in manj boleča.
Hkrati povzroči, da se prah, ki nastaja pri brušenju meša z vodo in tako ne leti po vsem prostoru.

Pri pravilnem doziranju, pri kvalitetnih napravah za pedikuro ne bo težav s "špricanjem" vode, kar večino skrbi, saj se voda dozira v izjemno majhnih količinah in zaradi tega ne prihaja do tega pojava. Gre le za blago pršico - meglico, ki prijetno hladi tretiran predel.

Pedikerski strojček ima do 40.000 vrtljajev, kar pomeni, da je eden najmočnejših, 12 mesecev garancije in zagotovljen servis. Prodajamo jih že 7. leto.

 

Garancija na napravo je 12 mesecev.
Za izvajanje garancijskih in servisnih storitev imamo lasten  servis. Ponujamo tudi možnost takojšnje menjave ročnika za nemoteno opravljanje dela.Naj bo pedikura pri Vas še boljša z našimi aparati!

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Email: prodaja@art-kozmetika.com
Tel.: 059 047 151
Mobi: 051 883 444
Delovni čas: 08:00h - 16:00h
To Top