Tečaj egipčanske depilacije - depilacije s sladkorno pasto Cleopatra

100,00 € 81,97 €
Na zalogi

Tečaj egipčanske depilacije-depilacije s sladkorno pasto Cleopatra, s katero lahko razširite vašo ponudbo in strankam ponudite več kot le klasično depilacijo.

Tečaji so organizirani redno, za poizvedbo datuma in prijavo nam pišite na email: prodaja@art-kozmetika.com 

Egipčanska depilacija ali depilacija s sladkorno pasto je tretma, ki na popolnoma naraven način skozi masažo in piling odstrani dlačice.

Sladkorna pasta je v primerjavi z britjem in voskom manj boleč tretma, ki zavira ponovno rast dlačic, dlake rastejo počasneje in so mehkejše ter redkejše kot pred depilacijo. 
O učinkovitosti egipčanske depilacije s sladkorno pasto Cleopatra se je prepričal tudi Mister Slovenije Marko Šobot, ki je bil z rezultatom depilacije nadvse zadovoljen. V primerjavi z klasičnimi depilacijami sladkorna pasta zmanjšuje število dlačic, zmanjša pa se tudi število vraščenih dlačic.

Sladkorna pasta Cleopatra je naravni proizvod  katerega glavna sestavina je sladkor. Sladkor kot naravni konzervans z dodanim ekstraktom ognjiča in aloe vere, zato je sladkorna pasta primeren tretma za kožo s kapilarami kot tudi kožo z alergičnimi reakcijami. Sladkorna pasta Kleopatra, proizvedena na Hrvaškem, ima certifikat HALALA, leta 2011 pa ji je bilo podeljeno priznanje za inovacijo leta v kozmetiki.

Tečaj egipčanske depilacije - depilacije s sladkorno pasto Cleopatra vam bo pokazal pravilen postopek depilacije s sladkorno pasto Cleopatra pri katerem se hkrati zaradi sladkornih zrnc izvaja piling kože. Egipčanska depilacija s sladkorno pasto omogoča, da koža po tretmaju ostaja gladka in mehka. Ob upoštevanju naših izkušenj  na tečaju egipčanske depilacije - depilacija s sladkorno pasto Kleopatra ne bo prihajalo do alergičnih reakcij.
 
Delavnica egipčanske depilacije s sladkorno pasto Cleopatra vam nudi teoretično in praktično izobraževanje po katerem bodo vaše stranke spoznale, da sladkorna pasta temeljito odstranjujeje dlačice na naraven, sladek in manj boleč način kot ostale depilacije. 

V ceni 100€ je vračunana izvedba tečaja ter certifikat.

Ob nakupu 6 past podarimo izobraževanje za depilacijo s sladkorno pasto v vrednosti 100€.

Video

 

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Email: prodaja@art-kozmetika.com
Tel.: 059 047 151
Mobi: 051 883 444
Delovni čas: 08:00h - 16:00h
To Top