TEČAJ SPA MANIKURE IN PARMANENTNEGA LAKIRANJA

Saloni, najemite diodni laser TrisCAM za trajno neboleče odstranjevanje dlak in navdušite stranke >>
Tretmaji se izvajajo skozi celo leto!

TEČAJ SPA MANIKURE IN PARMANENTNEGA LAKIRANJA

150,00 €

Brez DDV: 102,46 € Z DDV: 125,00 €

Tečaj je namenjen vsem tistim, ki že imajo osnovno znanje SPA manikure in permanentnega lakiranja, vendar si želijo pridobiti nova znanja s področja manikure na malo drugačen – inovativen način. Z dolgoletnimi izkušnjami, ki jih imamo v našem salonu vas bomo naučili posebnosti  SPA manikure, kako si ob določenih nečistočah kože rok lahko pomagamo tudi s pomočjo apraturnih tehnik, obrazložili najpogostejše težave s katerimi stranke prihajajo na izvedbo manikure in kako jih odpraviti ter vas navsezadnje naučili tudi pravilnega postopka  parmanentnega lakiranja in njegovega odstranjevanja. 

- +
  • Zaloga Na zalogi
Opis

Tečaj je razdeljen na tri nivoje. V sklopu  1. nivoja boste pridobili znanja o anatomiji in fiziologiji nohta, ki so pogoj za uspešno, kakovostno in varno izvedbo manikure. V tem sklopu vam bomo podali tudi naše izkušnje ob določenih problematikah nohtov s katerimi se srečujemo v našem salonu  ter kako jih odpraviti.  Za varno izvedbo manikure pa vas bomo naučili tudi osnov higiene ter kako pravilno izvesti postopek razkuževanja in sterilizacije pripomočkov, ki jih potrebujete pri delu.

2. nivo je namenjen praktični izvedbi SPA manikure, ki poleg klasične manikure vključuje še posebne postopke nege kože z uporabo različnih naravnih pilingov, oblog in mask. Za odpravljanje različnih nečistočah kože rok in nohtov vam bomo obrazložili tudi na kakšen način v nego kože rok vključiti aparaturne tehnike.

3. nivo pa je namnjen pravilni izvedbi parmanentnega lakiranja s pomočjo gel lakov, ki se strdijo s pomočjo UV ali LED lučke. Podali vam bomo naša znanja kako pripraviti noht in nanesti gel lak, da bo le-ta res dolgo obstojen – brez krušenja in odstopanja. Poleg klasičnega enobarvnega nanosa pa vas bomo naučili tudi postopek francoskega lakiranja nohtov. Na koncu vam bomo prikazali tudi postopek pravilnega odstranjevanja gel laka, saj je to še posebej pomembno, saj se v nasprotnem primeru lahko hitro poškoduje naravni noht. V kolikor boste želeli vam bomo obrazložili tudi razlike med UV in LED lučkami ter prednosti in slabosti ene in druge.

Tečaje opravljamo individualno saj se lahko tako res posvetimo vsaki tečajnici 100% in ji obrazložimo vse podrobnosti o izvedbi manikure ter odgovorimo na njena vprašanja. Za individualne skupine znotraj enega podjetja omogočamo tudi poseben popust.

Ob koncu tečaja prejmete certifikat o uspešno opravljenem tečaju SPA manikure in parmanentnega lakiranja.

Tečaj je namenjen vsem tistim, ki že imajo osnovno znanje SPA manikure in permanentnega lakiranja, vendar si želijo pridobiti nova znanja s področja manikure na malo drugačen – inovativen način.

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Art-kozmetika kontakt

 

 

 Tel: 059/047-151 ali GSM: 051/883-444


Lahko pošljete tudi povpraševanje na e-mail: prodaja@art-kozmetika.com

Če želite biti prvi obveščeni o naši akcijski ponudbi, se prijavite na našo spletno stran kot uporabnik. Za prijavo kliknite tukaj.

Vprašanja o izdelku
Ni vprašanj
Loading...