Terapevtska miza Master Fox-2241C | Sphen |

1.735,00 € 1.422,13 €
Dobava 14 dni

Terapevtska miza Master Fox-2241C z osupljivim dizajnom in ultra stabilnostjo je dobavljiva v nekaj dneh.

Dimenzije: 197 x 70 x 53 - 86 cm.
Min. višina: 53cm,
Max. višina: 86cm.
Barva: bela / siva.

                                           
              Terapevtska miza Master Fox-2241C

Mizo si lahko po predhodnem dogovoru ogledate v našem razstavnem salonu v Trebnjem.

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 44.48 EUR Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov

Terapevtska miza Master Fox-2241C z osupljivim dizajnom in ultra stabilnostjo. Miza ima osupljive karakteristike, zaradi česar bo vaše delo močno olajšano, vaše stranke pa bolj zadovoljne.
Miza je idealna za izvajanje fizioterapije, saj omogoča tako raznolike nastavitve, da bo primerna za vsako vrsto terapije. Odlična je tudi za vse kozmetične tretmaje, saj je izredno udobna.
Vse pozicije se nastavljajo s pomočjo elektromotorjev. Ima tri elektromotorje, s pomočjo katerih krmilite višino, naslon hrbtnega dela in centralni del z naslonom za nogi. Naslon za roke se odstrani z enostavnim izvlečenjem.

         Terapevtska miza

 

Terapevtska miza bo z razponom višine od 53 do 86cm zagotovo navdušila vsakogar. Tako bo za vsako stranko enostavno nameščanje na mizo. Pri takšnem razponu nastavljanja višine, bo zagotovo vsak terapevt našel svojo idealno pozicijo.

Naslona za roki lahko enostavno odstranite, kadar ju ne potrebujete. Na primer, takrat ko stranka leži na trebuhu. V tem primeru pa bosta zelo priročna dodatna nastavljiva naslona za roki, poleg vzglavnega dela.

              Terapevtska miza

 

Terapevtska miza je primerna tudi za izvajanje vseh vrst masaž, tako klasičnih kot specializiranih. Uporabljate jo lahko tako za izvajanje klasične masaže posameznega dela ali celega telesa. Prav tako je primerna za izvajanje terapevtskih, proticelulitnih in športnih masaž.

       Terapevtska miza

 

Oblazinjenje
Prijetno izkušnjo vaših strank zagotavlja kvalitetno in na dotik prijetno oblazinjenje. Kompaktno 8cm debelo peno prekriva kvalitetno industrijsko usnje, enostavno za čiščenje in izredno trpežno.

Stabilnost
Za izredno stabilnost bo poskrbelo kompaktno kovinsko ogrodje. Za lažje premeščanje same mize, pa sta nameščeni dve kolesci z vgrajeno zavoro, da takrat ko hočemo ostane točno tam kjer želimo.

Nastavljanje s pomočjo elektromotorjev
Za enostavno upravljanje masažne mize skrbijo trije elektromotorji. Z njimi se nastavlja višina, naklon hrbtnega dela in naklon spodnjega dela mize. Tovrstno upravljanje vam bo olajšalo delo, strankam pa konkretno pripomoglo k lažjemu nameščanju na terapevtsko mizo. Prav tako bo strankam udobneje pri spreminjanju pozicije same mize.

Dobavni rok
Vsakem trenutku imamo na zalogi več vrst masažnih in terapevtskih miz. V primeru, da željene terapevtske ali masažne mize trenutno ni na zalogi, jih je večina dobavljivih v nekaj dneh.

Dostava
Za način dostave masažne mize se dogovorimo z vsako stranko posebej, da skupaj izberemo možnost katera vam najbolj ustreza. Kupljen izdelek vam lahko dostavimo mi, lahko ga sami prevzamete, ali pa vam ga pošljemo po pošti.

 

 Terapevtska miza

 

 

V kolikor masažne mize ne želite plačati v enkratnem znesku, vam omogočamo plačilo na obroke.

 

Poleg nakupa na nekaj obrokov vam omogočimo tudi zelo ugoden poslovni najem aparatov in inventarja - na do 5 let. Praviloma brez kakršnekoli dokumentacije in v eni uri. Poslovni najem je tudi iz davčnega vidika ugodna rešitev, saj nakup ne obremeni vaših bilanc, znesek najema pa vam predstavlja čisti strošek. 
Ugodna in hitra možnost nakupa nove opreme in naprav. Privoščite si več!

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Email: prodaja@art-kozmetika.com
Tel.: 059 047 151
Mobi: 051 883 444
Delovni čas: 08:00h - 16:00h
To Top