Top Postava komplet 1 - (Termo hlače za oblikovanje postave + Masažna krema za oblikovanje telesa z ekstraktom paprike 500ml)

30,00 € 24,59 € 44,90 €
Na zalogi

 


Odlična kombinacija izdelkov za TOP POSTAVO!

Izgubljajte maščobo med pospravljanjem po hiši, v službi, tudi med gledanjem televizije!

Kombinacija termo hlač in dveh krem za oblikovanje postave vam bo pomagala, da se rešite maščobnic blazinic tam, kjer najmanj želite - na pasu, bokih in stegnih!

Se mučite z dietami, iščete hiter način za hujšanje in telovadite? Na koncu meseca pa rezultata kar ni in ni?

.

.

.

NISTE VI KRIVI!

 

Z leti se vaše telo spreminja in kar je delovalo pri izgubi kilogramov in preoblikovanju telesa še 5 ali 10 let nazaj, zdaj ni več prava rešitev.

Na metabolizem, ki posledično vpliva na preoblikovanje telesa, poleg starosti vplivajo tudi drugi dejavniki, kot sta spol in genetika.

 

Ni vse izgubljena borba!

 

Že en sam sprehod lahko pospeši metabolizem, enako velja za sesanje po hiši in druga gospodinjska opravila.

Čeprav se z leti spremeni delovanje telesa in se maščobne posledice kažejo tam, kjer najmanj želite – na pasu, bokih in stegnih, se jih lahko rešite z malce pomoči.

Termo hlače vam bodo pomagale pri tistih delih telesa, ki jih želite najbolj skriti. So idealna in inovativna rešitev, kadar želite shujšati – nosite jih lahko med delom, treningom, gospodinjskimi opravili in tudi med gledanjem televizije.

 

KAM IZGINE MAŠČOBA PRI HUJŠANJU?

Zmotno je prepričanje, da se maščoba pretvori v energijo, v mišice ali izloči skozi debelo črevo.

Znanstveniki so potrdili, da se MAŠČOBA PRETVORI V OGLJIKOV DIOKSID IN VODO. Ogljikov dioksid izdihnemo, vodo pa izločimo z urinom ter skozi kožo, ko se potimo.

Med nošenjem termo shujševalnih hlač se zvišuje vaša telesna temperatura, zate se lahko potite tudi do 4x hitreje. 

 

 

ZAKAJ JE POTENJE ODLIČNO?

1.) S potenjem varčujemo s telesno energijo, saj potenje oziroma znojenje ohlaja telo in uravnava telesno temperaturo. Če se ne bi potili, bi se v nekaj minutah popolnoma pregreli, škodo pa bi utrpelo naše zdravje.

2.) S potenjem iz telesa izločate snovi, ki bi lahko slabo delovale na vaše telo. Kar pomislite, kako se znojite po preveč popitih kozarčkih alkohola ali preveč pojedene hrane. Potenje je znak, da se vaše telo očiščuje.

3.) Potenje povzroča občutek zadovoljstva, saj se smatra kot znak, da ste nekaj naredili zase. Spomnite se občutka, ko ste prepoteni. Počutite se lahkotno in vitkejše ter pripravljeni na osvojitev sveta.

4.) Znanstveniki so potrdili, da se MAŠČOBA PRI HUJŠANJU PRETVORI V OGLJIKOV DIOKSID IN VODO. Ogljikov dioksid izdihnemo, vodo pa izločimo z urinom ter skozi kožo, ko se potimo.

 

Termo shujševalne hlače so oblikovane iz lahkih termičnih tkanin in zadržujejo toploto, zato pride do povečanja potenja.

Učinkovit in enostaven dizajn prinaša vsestranskost. Zaradi svoje sestave in videza hlače optično zožijo stegna in boke, zato jih lahko nosite pod najljubšimi oblačili ali kot samostojen kos oblačila.

 

 

Material: spandex, neopren

Dolžina: Kapri hlače od trebuha do kolen (oblikovanje stegen in bokov)

Brezšivne hlače, brez gumbov

Nevidno nošenje pod ostalimi oblačili

Quick dry  (hitro sušenje)

Pospešeno znojenje

Popolno prileganje

Barva: zunaj črna, znotraj rumena

Velikosti na voljo: S/M, L/XL

 

 

Izberi svojo velikost!

Termo hlače velikost

 

 

Navodila za vzdrževanje:

   • Pranje dovoljeno v pralnem stroju pri 30°C

   • Program za občutljive tkanine

   • Ne likati

   • Ne sušiti v sušilnem stroju

   • Sušiti na zraku

 

+ Masažna krema za oblikovanje telesa z ekstraktom paprike 500ml 

Slimming massage cream with paprika extract. Masažna krema za oblikovanje telesa in zmanjšanje maščob - z ekstraktom paprike.

Masažna krema z ekstraktom paprike in drugimi aktivnimi učinkovinami poskrbi za nego ter oblikovanje telesa. Redna uporaba masažne kreme s papriko učvrsti kožo, s čimer se zmanjša vidnost maščobnih oblog, koža pa postane lepša in bolj napeta.

Masažna krema za oblikovanje telesa in z ekstraktom paprike se uporablja kot zaključek profesionalne anticelulitne nege v kozmetičnem salonu, primerna pa je tudi za domačo nego.

EAN: 02020211127412001

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Email: prodaja@art-kozmetika.com
Tel.: 059 047 151
Mobi: 051 883 444
Delovni čas: 08:00h - 16:00h
To Top